Ce obsesii ai în funcție de zodie?


Obsesiile diferă de la persoană la persoană și sunt uneori foarte mult influențate de către semnele zodiacale sub care se naște fiecare individ.

Obsesia majoră a nativului din zodia Berbec este aceea de a deține controlul, obsesia care patronează peste semnul zodiacal al Fecioarei este aceea de a așeza fiecare lucru la milimetru, iar în cazul zodiei Scorpion obsesia sa este aflarea tot mai mult a tainelor oculte.

Așadar iată care sunt obsesiile pe care fiecare individ le are în funcție de zodia sa.

Citeste si: Horoscop 20 - 25 martie: Incepe sezonul Berbecului. Toate zodiile trec prin schimbari majore

Citeste si: Horoscop iubire şi sex 2019. Cum îţi merge viaţa în inimă şi aşternut în funcţie de zodie

Berbec

 

  • Nativii zodiei Berbec fiind firi puternice și doritoare să realizeze cât mai multe activități se confruntă cu așa numita lipsă de timp pe care ei consideră că o întâmpină în mod frecvent, iar atunci când vine vorba despre obsesia acestei zodii, această dorește să dețină controlul absolut asupra oricărei situații și să învingă întotdeauna.

 

Taur

 

  • Taurul fiind ancorat în partea reală a lumii are drept obsesii plăcerile care se regăsesc în lumea plăcerilor carnale, așadar are obsesii îndreptate către partea sexuală, către mâncare și achiziționarea de articole vestimentare.

 

Gemeni

 

  • Nativii zodiei Gemeni sunt persoane foarte curioase prin natura lor, din acest motiv acești nativi ai zodiacului sunt dornici să cunoască lumea înconjurătoare, iar cele mai mari obsesii ale acestor nativi sunt chiar oamenii, fiind fascinați de aceștia ajung să devină obsesii pentru ei.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri