Ce mesaj poți transmite de Florii în 2023. "De Florii zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare."

mesaje de florii 2023
Ce mesaj poți transmite de Florii în 2023. "De Florii zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare."

Mesaje pentru Florii 2023: Trimite un SMS cu un mesaj deosebit persoanelor dragi ţie, în data de 09.04.2023.

Duminică, 9 aprilie 2023 este cea mai importantă sărbătoare care vestește Paștele și sărbătoarea celor care poartă nume de flori.

În fiecare an, de Florii se serbează persoane care poartă numele de: Anemona, Brânduşa, Bujor, Camelia, Călin, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Dafina, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Gențiana, Gherghina, Ghiocel, Iasmin, Iasmina, Iris, Hortensia, Lăcrimioara, Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Liliana, Malina, Margareta, Micșunica, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roză, Rozalia, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica.

Vă prezentăm SMS-uri, felicitări, urări și mesaje de la mulți ani pe care le puteți trimite pe 9 aprilie 2023.

Felicitări de Florii 2023 – 09.04.2023

Citește și: Sărbătoarea Floriilor 2023: Ce trebuie să pună gospodinele pe masă. Care este preparatul special pentru această zi?

urari de florii 2023
Ce mesaj poți transmite de Florii în 2023[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Sărbătoarea Floriilor 2023: Ce trebuie să facă fetele nemăritate, dacă vor să ajungă în fața altarului

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

Flori frumoase să rasara-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea.

La mulţi ani de ziua numelui! Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla, şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim. Motoceii să vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate!

De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, şi mai frumos pe lume.

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire şi succes. La mulţi ani!

De Florii zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubita şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani!

florii 2023
Ce mesaj poți transmite de Florii în 2023[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Sărbatoarea Floriilor 2023: Ce trebuie să aibă femeile în portofel pentru a avea noroc

De ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La multi ani!

De ziua numelui îţi dăruiesc toate florile din lume însoţite de sănătate, fericire, multe bucurii şi belşug! La Mulţi Ani!

Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta… soarele a aflat şi el, luna… da şi ea! Fericire le-a adus, mie… împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulţi ani!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti.

Urări de Florii 2023 – 09.04.2023

Ce mesaj poți transmite de Florii în 2023[Sursa foto: Freepik]

Ești o persoană minunată și meriți toate florile din lume în această zi superbă. Cu ocazia zilei de nume îți ofer în dar aceste cuvinte și toată dragostea mea. La mulți ani!

Îți mulțumesc că ai fost alături de mine mereu și sper că și eu te bucur când citești aceste cuvinte. Mă bucur să fiu printre oamenii din viața ta și sper să ești fericită că ești mama mea.

Florile să-ți fie mereu aproape de inimă, mai ales azi, de ziua ta.

Nu uita niciodată cât de mult te iubesc și că oriunde mă aflu gândul meu este mereu la tine.

Ai grijă de tine atunci când nu sunt lângă tine. Fii mereu așa cum te-am cunoscut eu. Îți mulțumesc în fiecare clipă pentru omul pe care l-ai format, datorită ție sunt așa. La mulți ani, mama. Te iubesc.

Florile înfloresc și se ofilesc. În fiecare primăvară aș vrea să fiu un fluture care stă pe petalele inimii tale. La mulți ani, dragă mamă cu ocazia zilei de nume.

Porți un nume frumos și deosebit care azi este motiv de sărbătoare. Îți urez să ai parte numai de clipe frumoase în viață și să ne bucurăm împreună de prietenia noastră.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

felicitari de florii 2023
Ce mesaj poți transmite de Florii în 2023[Sursa foto: Freepik]

Să primești cât mai multe flori cu ocazia zilei tale de nume. Fii mereu tandră și iubitoare așa cum te-am cunoscut. Ești un om deosebit, care aduce numai bucurie și speranță în viață. La mulți ani!

Pentru că ești o persoană deosebită ți-aș oferi azi toate florile din lume. Fie ca viața ta să fie mereu plină de emoții și sentimente frumoase și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care le ai. La mulți ani!

De ziua numelui tău îți doresc tot binele din lume și să ai parte numai de emoții plăcute și de fericire. Nu uita că sunt mereu alături de tine. La mulți ani frumoși!

Dragostea și bunătatea să fie alături de tine cu ocazia zilei tale de nume. Să ai parte numai de realizări și să nu uiți niciodată cât de mult te iubesc și te apreciez. La mulți ani!

Cele mai frumoase mesaje de Florii 2023

Ce mesaj poți transmite de Florii în 2023[Sursa foto: Freepik]

Fiind o zi de sărbătoare creştinească nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Adevărata frumuseţe vine din suflet şi încălzeşte lumea cu bunătatea, onestitatea şi compasiunea ei. Mamă eşti o persoană cu adevărat specială şi îţi urez să ai parte de o zi minunată.

De ziua ta frumoasă, draga mea soră, îți doresc să zâmbeşti, să spui ce vrei, să râzi cu gură până la urechi, să iubeşti, să le spui celor dragi că îi iubeşti, să fii fericită şi împlinită. La mulţi ani!

Învaţă să asculţi florile, să le admiri frumuseţea, dar mai ales învaţă să le protejezi, să le hrăneşti cu dragoste şi bucurie. La mulţi ani, dragul meu frate!

Fratele meu, îţi doresc să trăieşti fiecare clipă a vieţii cu aceeaşi intensitate cu care primăvara îşi varsă cupa de culori peste întreg pământul. La mulţi ani!

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii. Mama mea îți urez un sincer și călduros La mulți ani!

Sărbătoreşte sau pur şi simplu fă-ţi timp numai pentru tine. Este ziua ta, aşa că bucură-te din plin de ea! La mulţi ani!

Sper că această zi specială să îţi aducă tone de fericire în calea ta. La mulţi ani, de Florii!

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie. La mulţi ani, sora mea!

Zâmbeşte, iubeşte, dăruieşte… e momentul unui nou început. La mulţi ani, tatălui meu drag!

La mulți ani, mămică scumpă și dragă! Fie ca orice zi să fie minunată și unică, să te înconjoare mereu oameni dragi. Îți dorim să rămâi la fel de frumoasă, tânără, veselă și activă. Ești cea mai bună din lume. Te iubim enorm! La mulți ani!

Faci totul pentru mine, îmi faci viața fericită. În această zi să ai doar surprize plăcute, oameni buni să te înconjoare, iar timpul de afară să-ți ofere căldură și lumină. Îți doresc fericire, sănătate și viață lungă! Chiar vreau să nu fii niciodată tristă! La mulți ani, mamă!

Nu am nevoie de stelele de pe cer dacă te am pe tine! Vreau să-ți mulțumesc pentru că mereu ești cu mine. Pentru că mi-ai dat viață, m-ai crescut. Tu ești întotdeauna susținătoarea mea. Știu că nu-ți este ușor în viață, dar de ziua ta vei primi multă bucurie și căldură.

La mulţi ani- Florii 2023

Ce mesaj poți transmite de Florii în 2023[Sursa foto: Freepik]

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti.

Eşti o persoană minunată şi veselă. Faţa ta zâmbitoare şi inima caldă îmi luminează ziua. Sper ca de Florii să ai parte de o zi cum eşti tu… minunată!

De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug. La mulți ani!

Florii alese și zile senine, Săptămâna Patimilor să te țină în leagăn de flori și în lumina cea curată a lui Dumnezeu. La mulți ani, draga mea iubită!

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar niciuna nu se compară cu tine! Ești cea mai frumoasă floare a mea! La mulți ani!

Totul pe lume se schimbă. Doar florile se deschid în fiecare primăvară. La mulți ani, iubita mea de Florii!

De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume. La mulți ani!

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Gândurile care se îndreaptă spre tine sunt la fel de minunate precum primele flori ale primăverii. Sper ca ziua de Florii să fie la fel de fericită aşa cum îţi doresc să-ţi fie întreaga viaţă.

În drumul tău spre împlinire îmi doresc ca această primăvară să fie dirijorul potrivit, să te facă să zâmbeşti mai sincer, să gândeşti mai pur şi să iubeşti cu mai multă dăruire şi pasiune. La mulți ani!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Urări și felicitări de Florii 2023

Ce mesaj poți transmite de Florii în 2023[Sursa foto: Freepik]

La mulți ani! În viaţă să te împiedici de un bolovan de noroc, să calci într-o baltă de fericire, să te stropeşti din cap până-n picioare cu iubire şi să fii sănătos!

Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, în numele ei şi a tot ce-i frumos, eu îţi doresc fericirea!

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâţia prieteni care să fie lângă tine, la greu şi la bine!

De ziua numelui îţi dăruiesc toate florile din lume însoţite de sănătate, fericire, multe bucurii şi belşug! La mulţi ani!

Mireasma Floriilor să-ți intre în casă cu mult belșug și spor în toate! La mulți ani! E timpul să renaștem odată cu primăvara, e timpul să spunem “La mulți ani!” celei mai frumoase flori din viața noastră!

Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta, în parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de Florii! Onomastică fericită!

Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani!

De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes.

Florii 2023

Ce mesaj poți transmite de Florii în 2023[Sursa foto: Freepik]

Zâmbeşte, iubeşte și dăruieşte! E momentul unui nou început. La Mulţi Ani de Florii!

De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume. Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie că florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele.

Ești o persoană minunată și meriți toate florile din lume în această zi superbă. Cu ocazia zilei de nume îți ofer în dar aceste cuvinte și toată dragostea mea. La mulți ani!

Florile să-ți fie mereu aproape de inimă, mai ales azi, de ziua ta. Nu uita niciodată cât de mult te iubesc și că oriunde mă aflu gândul meu este mereu la tine.

Ai grijă de tine atunci când nu sunt lângă tine. Fii mereu așa cum te-am cunoscut eu. Îți mulțumesc în fiecare clipă pentru omul pe care l-ai format, datorită ție sunt așa. La mulți ani!

Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează „La mulţi ani!”

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii!

Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire şi succes. La mulţi ani!

Este o zi perfectă pentru a le transmite persoanelor dragi din viața ta, câteva gânduri frumoase pentru o sărbătoare așa mare cum este sărbătoarea Floriilor.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sărbatoarea Floriilor 2023: Ce trebuie să aibă femeile în portofel pentru a avea noroc

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies