Ce mesaj i-a transmis Mariana lui Jador de la Survivor 2021, chiar de ziua Faimosului?

mariana si jador relatie
Mariana de la Puterea Dragostei nu l-a putut uita pe Jador

Mariana de la Puterea Dragostei s-a gândit că ar fi frumos să-i transmită Faimosului un mesaj chiar de ziua lui.

Jador de la Survivor 2021 nu s-a sfiit niciodată să declare că a avut multe femei la viața lui care l-au iubit, însă inima lui bate acum doar pentru o singură persoană. Cu toate acestea, Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei s-a gândit că ar fi frumos să-i transmită o urare Faimosului, chiar de ziua lui.

Fosta iubită a lui Jador de la Survivor 2021 i-a transmis Faimosului un mesaj, chiar de ziua lui

Jador de la Survivor 2021 a recunoscut la începutul competiție că a venit în Republica Dominicană pentru a o putea uita pe Georgiana, femeia pe care o iubește mai mult decât orice. După ce timpul a mai trecut, Faimosul și- a strigat dragostea pentru fosta iubită și a declarat că i-ar plăcea să se însoare cu ea, dar să aibă și copii împreună.

Citeste si: Lino Golden, mărturisire neașteptată despre Jador după scandalul cu Alex Velea „Este rar așa ceva...”

Cu toate că puține au fost iubitele oficiale ale lui Jador, Faimosul are o singură femeie în minte și aceea este Georgiana Elisei. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

jador survivor 2021 mesaj de la fosta iubita
Jador este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Jador]

Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei, cea care şi-a dorit o relație cu Jador pe vremea când amândoi participau în cadrul show-ului de la Kanal D, nu l-a putut uita niciodată pe Faimos și i-a transmis acestuia un mesaj cu ocazia zilei lui de naștere.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care apare alături de Jador și a scris un mesaj pentru Faimos, chiar de ziua lui.

"La multi ani, Ionut Dumitrache...", a fost mesaj transmis de Mariana Susarenco.

Cu toate că multe sunt femeile care îl apreciază și și-ar dori o relație cu Jador, inima acestuia are o singură destinație și aceea este Georgiana. 

Până când Faimosul n-o va uita pe fosta lui iubire, nimeni nu se va putea apropia de acesta. Cu toate acestea, sperăm că Jador și Georgiana vor fi din nou împreună și vor avea o familie mare și fericită!

La mulți ani, Jador!Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Betty Salam vorbește despre cea mai mare temere cu privire la fiul său: „Îmi e teamă ca fiul meu să nu-mi reproșeze că nu stau cu el.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Care au fost ultimele cuvinte pe care Diana le-a spus înainte să fie ucisă de urs: "Ajutor, mă atacă!"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies