Ce mesaj i-a transmis Andreea Antonescu lui Jador de la Survivor 2021: "Viața e plină de surprize"

andreea antonescu mesaj pentru jador
Andreea Antonescu a ținut să-i transmită un mesaj lui Jador de la Survivor 2021

Andreea Antonescu nu și-a uitat colegii de la Survivor 2021. Astfel, cântăreața a dorit să-i transmită un mesaj lui Jador.

Andreea Antonescu recunoaște că Jador a fost unul dintre colegii de la Survivor 2021 cu care s-a înțeles foarte bine pe tot parcursul avut în Republica Dominicană. Chiar dacă a ieșit din competiție, cântăreața a dorit să-i transmită Faimosului un mesaj de ziua lui. 

Andreea Antonescu, mesaj pentru Jador de la Survivor 2021

Andreea Antonescu a petrecut destul de puțin timp în preajma lui Jador la Survivor 202 1.

Chiar dacă, din cauza accidentării Faimosului și mai apoi din pricina eliminării artistei, cei doi nu și-au putut crea o legătură mai strânsă, Andreea Antonescu recunoaște că a fost plăcută surprinsă de fostul coleg.

Jador și-a sărbătorit ziua de naștere pe 25 martie și a petrecut alături de colegii din Republica Dominicană. Toți cei care îl iubesc și îl apreciază, i-au transmis urări și mesaje emoționante prin cadrul rețelelor de socializare, chiar dacă Faimosul nu le poate citi acum.

Citeste si: Roxana Nemeș revine în show-ul Survivor România! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Faimoasa?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

mesaj andreea antonescu
Andreea Antonescu a dorit să-i transmită un mesaj lui Jador, chiar de ziua lui[Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

Andreea Antonescu a recunoscut că Jador a reprezentat o mare surpriză pentru ea și că a descoperit în artist un om extrem de bun și cald.

„La mulți ani, Jador! Viața e plină de surprize, iar tu ești una dintre cele plăcute. Respect!”, este mesajul transmis de Andreea Antonescu pentru Jador.

Citeste si: Iancu Sterp a dat o petrecere de zile mari în timp ce Mama Geta era la București! Femeia a fost șocată când a ajuns acasă

Andreea Antonescu a fost nevoită să părăsească competiția Survivor 2021 din cauza faptului că nu reușea să aducă echipa pe un drum tocmai bun.

Artista recunoaște că nu a reușit să se pregătească fizic pentru această emisiune, însă nu regretă niciun moment petrecut în Republica Dominicană.

Cât despre accidentări, Andreea Antonescu s-a lovit la deget cât încă era la Survivor 2021, ceea ce i-a făcut parcursul mult mai greu. 

Cu toate acestea, Andreea Antonescu nu a uitat nicio clipă alături de colegii ei și recunoaște că oricând s-ar întoarce pentru o astfel de emisiune.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Fratele lui Jador va deveni tătic! „Este însărcinată...” Faimosul nu a aflat încă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cu cine s-a iubit Ana Porgras înainte să se speculeze că ar avea o relație cu Zanni? Iată pe cine săruta cu foc Faimoasa la 17 ani!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies