Ce mesaj i-a transmis Andreea Antonescu lui Jador de la Survivor 2021: "Viața e plină de surprize"


Andreea Antonescu nu și-a uitat colegii de la Survivor 2021. Astfel, cântăreața a dorit să-i transmită un mesaj lui Jador.


In articol:

Andreea Antonescu recunoaște că Jador a fost unul dintre colegii de la Survivor 2021 cu care s-a înțeles foarte bine pe tot parcursul avut în Republica Dominicană. Chiar dacă a ieșit din competiție, cântăreața a dorit să-i transmită Faimosului un mesaj de ziua lui. 

Andreea Antonescu, mesaj pentru Jador de la Survivor 2021

Andreea Antonescu a petrecut destul de puțin timp în preajma lui Jador la Survivor 202 1. Chiar dacă, din cauza accidentării Faimosului și mai apoi din pricina eliminării artistei, cei doi nu și-au putut crea o legătură mai strânsă, Andreea Antonescu recunoaște că a fost plăcută surprinsă de fostul coleg.

Jador și-a sărbătorit ziua de naștere pe 25 martie și a petrecut alături de colegii din Republica Dominicană.

Toți cei care îl iubesc și îl apreciază, i-au transmis urări și mesaje emoționante prin cadrul rețelelor de socializare, chiar dacă Faimosul nu le poate citi acum.

Citeste si: Roxana Nemeș revine în show-ul Survivor România! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Faimoasa?

mesaj andreea antonescu
Andreea Antonescu a dorit să-i transmită un mesaj lui Jador, chiar de ziua lui[Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

Andreea Antonescu a recunoscut că Jador a reprezentat o mare surpriză pentru ea și că a descoperit în artist un om extrem de bun și cald.

„La mulți ani, Jador! Viața e plină de surprize, iar tu ești una dintre cele plăcute. Respect!”, este mesajul transmis de Andreea Antonescu pentru Jador.

Citeste si: Iancu Sterp a dat o petrecere de zile mari în timp ce Mama Geta era la București! Femeia a fost șocată când a ajuns acasă

Andreea Antonescu a fost nevoită să părăsească competiția Survivor 2021 din cauza faptului că nu reușea să aducă echipa pe un drum tocmai bun.

Artista recunoaște că nu a reușit să se pregătească fizic pentru această emisiune, însă nu regretă niciun moment petrecut în Republica Dominicană.

Cât despre accidentări, Andreea Antonescu s-a lovit la deget cât încă era la Survivor 2021, ceea ce i-a făcut parcursul mult mai greu. 

Cu toate acestea, Andreea Antonescu nu a uitat nicio clipă alături de colegii ei și recunoaște că oricând s-ar întoarce pentru o astfel de emisiune.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce mesaj i-a transmis Mariana lui Jador de la Survivor 2021, chiar de ziua Faimosului?

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Fratele lui Jador va deveni tătic! „Este însărcinată...” Faimosul nu a aflat încă!

Cu cine s-a iubit Ana Porgras înainte să se speculeze că ar avea o relație cu Zanni? Iată pe cine săruta cu foc Faimoasa la 17 ani!

Ce dramă a trăit Albert de la Survivor România? Războinicul a trecut printr-un coșmar la doar 17 ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri