Minodora a vorbit despre preparatele nelipsite cu ocazia sărbătorilor de Paște.
Minodora, cunoscuta și îndrăgita artistă, nu uită niciodată de importanța sărbătorilor, pe care le petrece cu familia și cu cei dragi, mai ales atunci când nu este pe scenă. Astfel, artista, în ultima săptămână, a fost destul de activă pe rețelele de socializare și a postat, pentru toți cei care o urmăresc, cum îngrijește anumite colțuri din casă, la ce detalii este atentă întotdeauna și ce nu-i scapă niciodată din priviri, atunci când vorbește de curățenie.
Ce preparate nu lipsesc niciodată de pe masa de Paște a Minodorei?
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Când vine vorba de Paște, Minodora nu uită nici de la mâncărurile tradiționale, astfel, artista a povestit, în cadrul unei emisiuni, ce mâncăruri nu lipsesc niciodată de pe masă, dar și ce anume nu gătește.
Drobul lipsește de pe masa de sărbătoare, deoarece artista nu mănâncă organe și cu greu găsește un drob doar din carne. Ciorba de miel este nelipsită, iar aceasta este făcută doar cu verdețuri. Friptura de miel, de asemenea, se află pe masă, iar cozonacul cu multă nucă este desertul ce încântă toată familia. „La mine pe masă nu este drob pentru că eu nu mănânc organe de niciun fel. Liviu ar mânca, lui îi place ficatul de porc, băiatul meu nu prea, nu gătesc eu în casă organe de niciun fel. Drob nu prea este pentru că nu găsesc să cumpăr doar din carne, dar ce există la mine foarte clar este friptura de miel care se mănâncă cu spanac ca și garnitură, nu cu piure, cu verde, ciorbă de miel, care conține tot ce înseamnă verde în perioada de primăvară.Citește și: Băiețel de 7 ani mort după ce a fost pedepsit de părinți să mănânce forțat- stirilekanald.ro