Ce lungime şi culoare a părului sunt considerate cele mai atractive pentru barbaţi


Care sunt lungimea şi culoarea părului cele mai atractive în cazul femeilor? Un studiu recent a făcut câteva descoperiri interesante. Iată ce lungime şi culoare a părului au ajuns în topul preferinţelor!

Ce lungime şi culoare a părului cred experţii că sunt cele mai atractive?

Părul mai deschis la culoare şi mai lung face femeile să pară mai atractive, conform unor noi cercetări. Părul deschis la culoare a fost corelat cel mai tare cu scorurile înalte pentru atractivitate, tinereţe şi sănătate.

Cu toate acestea, au existat unele îndoieli în constatări, deci dacă nu ai părul deschis la culoare sau lung, nu-ţi face griji încă. De exemplu, aceste constatări au arătat că părul blond de lungime medie este mai atractiv decât părul blond lung. În schimb, părul brunet lung a fost evaluat ca fiind mai atractiv decât părul brunet de lungime medie.

Autorii studiului au constatat că părul mai deschis la culoare (blond şi şaten) în comparaţie cu părul închis la culoare (brunet) este, în general, asociat cu percepţia despre tinereţe, sănătate şi atractivitate şi duce, în general, la percepţii mai pozitive cu privire la potenţialul de relaţii şi parenting.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Make-up artistul Mihaela Rotaru îţi arată cât te schimbă un machiaj monocrom! Este trend-ul momentului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri