Ce înseamnă dacă ai ascendentul în Scorpion


Este cunoscut deja faptul că zodia Scorpion deține caracteristici precum hotărârea și perseverența. Însă știați ce înseamnă dacă aveți ascendentul în această zodie?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cât de important poate să fie ascendentul pe care zodia îl are, dar și cum v-ar putea influența. În plus, descoperiți și ce înseamnă mai exact dacă aveți ascendentul în zodia Scorpion.

 

Cât de important este ascendentul

Atunci când vine vorba despre ascendent, se spune că acesta este mult mai important decât propriul nostru semn zodiacal. Acest aspect ține de faptul că personalitatea zodiei noastre poate aparține de fapt ascendentului nostru, și nu a zodiei noastre în totalitate.

Cu toate că uneori putem presupune că imaginea personalității noastre este completă, de fapt lucrurile nu stau deloc așa. Caracteristicile ascendentului ne pot influența personalitatea, din cauza faptului că se află în strânsă legătură cu cele ale zodiei.

horoscop kfetele azi

Citeste si: Horoscop 14 IUNIE 2022. Află ce zodie nu reușește să depășească anumite momente

 

Ce înseamnă ascendentul în Scorpion

În ceea ce privește zodia Scorpion, aceasta este de obicei o persoană foarte puternică, iar atunci când nativul este cu ascendent în Scorpion,   poate deveni un semn dominant.

Principalele caracteristici ale zodiei Scorpion (hotărârea și perseverența), se vor accentua și mai mult la nativul cu ascendent, acesta devenind energic, un bun organizator și un lider înnăscut. Astfel, acesta poate ajunge destul de repede în cele mai înalte funcții de conducere, în care este tentat să facă abuz de putere, începând să se comporte ca un dictator.

Nativul cu ascendent în Scorpion  este un adept al cunoașterii de sine, fiind mai mereu persoana care analizează cu obiectivitate, neavând ezitări în a-și recunoaște defectele, atunci când este cazul.

Atunci când vine vorba despre relații, acest nativ pune preț pe siguranță, însă în anumite momente se poate lăsa controlat de gelozie și de posesivitate.

De obicei, nativii cu ascendent în Scorpion sunt firi rezervate, secretoase și hotărâte, având o minte foarte ageră. Prin urmare, aceștia pot deveni destul de repede elocvenți și plini de energie și optimiști. Acești nativi obișnuiesc să fie caracterizați prin prezența de spirit de care dau întotdeauna dovadă, reușind să transmită mereu ceva persoanelor din jur. Ceea ce ei transmit în mod special, ține de simplul fapt că ei nu sunt cei cu care te poți juca prea ușor.

horoscop zilnic dragoste

Citeste si: Horoscop 13 IUNIE 2022. Află ce zodie deține informații importante

Nativii cu ascendent în Scorpion, se află întotdeauna cu picioarele pe pământ, deși în anumite momente par total absenți. Sunt tipul de persoană care vor știi întotdeauna ce vor de la viață, sunt buni parteneri, iar atunci când vine vorba despre afaceri, mai exact despre a face un parteneriat, este foarte important pentru ei să aibă prima și prima dată, încrederea necesară în persoana respectivă. Ei nu reușesc niciodată să aibă răbdarea necesară cu partenerii de ocazie, din simplul fapt că aceștia caută întotdeauna parteneri cu implicare totală, de lungă durată. 

Sunt nativii care apreciază întotdeauna luxul, însă cu toate acestea, sunt genul de persoane care țin la economiile lor. Se spune că ar putea deveni foarte buni detectivi, pentru că le place să descopere. Prin urmare, vor excela dacă vor avea meserii precum cele de administratori, șerifi, chirurgi sau chimiști. Sunt în stare să își atingă mereu scopurile.

Aspectul mental al nativilor care au ascendent în Scorpion, ține seama de mintea foarte ageră, chiar pătrunzătoare. În același timp, mintea acestora poate fi și una critică, deoarece obișnuiesc să aibă o judecată diferită și subtilă. Dețin o voință și un spirit de decizie absolut puternic, fiind încrezători în propriile forțe. Cu toate acestea, în funcție de situațiile în care se află, pot deveni încăpățânați, având păreri destul de rigide. Prin urmare, așa cum am menționat și anterior, mintea lor este foarte greu de înșelat sau de influențat, ținând cont de faptul că sunt rafinați în gândire, având o fire curajoasă, plină de energie și chiar activă.

Aspectul fizic al nativilor cu ascendent în Scorpion, impresionează de fiecare dată când își fac apariția.  Aceștia au o statură puțin peste cea mijlocie, au tendințe de îngrășare, au părul des, de culoare închisă, ușor ondulat sau chiar cârlionțat, sprâncenele sunt accentuate, iar tenul este unul mai întunecat.

horoscop 2022 scorpion

Citeste si: Horoscop 11 IUNIE 2022. Află ce zodie își schimbă gândurile pe care le are


Abonează-te pe

Citește și:

De ce se pune sare în colțurile casei. Care este semnificația acestui truc?

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

Horoscop 16 IUNIE 2022. Află ce zodie se află într-un moment mai delicat

Horoscop 15 IUNIE 2022. Află ce zodie trebuie să își regândească planurile de viitor

Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscopul săptămânal 13 - 19 iunie 2022. O zodie primeşte o surpriză neaşteptată!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri