Ce ii cerea Denisa mamei ei, pe patul de suferinta, in ultimele saptamani de viata: "Imi zicea sa..."- Geta Dovleac a povestit totul cu lacrimi in ochi: "Cum sa fac asa ceva?"

Ce ii cerea Denisa mamei ei, pe patul de suferinta, in ultimele saptamani de viata:
Ce ii cerea Denisa mamei ei, pe patul de suferinta, in ultimele saptamani de viata: "Imi zicea sa..."- Geta Dovleac a povestit totul cu lacrimi in ochi: "Cum sa fac asa ceva?"

Denisa Raducu a realizat ca este grav bolnava cand o vedea pe mama ei plangand fara oprire.

Regretata cantareata poftea la mancarea pregatita de mama sa, iar Geta Dovleac ii facea toate poftele, pentru ca stia ca fiica ei se stinge usor-usor.

"A avut trei şocuri: că am făcut eu cancer, că a văzut contul bancar gol şi când a aflat că are ea cancer, gradul 4. În două săptămâni a luat-o galopantă. Cât am mai chinuit-o şi cu naturistele. Mă vedea că plâng şi spunea că ştiu ceva şi nu îi spun.

Ea ştia, simtea, că era deşteaptă. De când a aflat şi până pe 23 iulie nu am îndrăznit o dată să o întreb cui lasă casa, maşina, telefonul, în ce să o îmbrac, unde să o duc. Cum să fac aşa ceva? Îmi zicea să îi fac varză călită cu coaste şi mămăliguţă. Mă duceam mereu şi îi cumpăram carne şi îi făceam mămăligă cu pomana porcului", a spus mama Denisei Raducu intr-o emisiune de televiziune, conform WOWbiz.ro.

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Denisa Manelista a fost blestemata? Lidia Fecioru a marturisit: "Ştiţi ce este foarte curios?"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Denisa Raducu si-a sunat tatal chiar inainte de moarte! Ce a putut sa ii spuna in ultimele momente ale vietii! EXCLUSIV

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies