Ce i-a declarat Celia soțului ei, după ce aceasta a scăpat de nemilosul virus SarS-Cov-2: "Poate n-am reușit să avem..."


Ce poză a publicat Celia, după o săptămâna în care s-a luptat cu virusul., atât ea cât și membrii familiei ei.


In articol:

“Trag aer în piept, mă îndepărtez încet” era piesa Celiei ce a cunoscut succesul în urmă cu câțiva ani. Suprinzător pentru unii, aceasta s-a putut identifica cu primul vers, mai ales prin suferința pe care a trebui să treacă cu ajutorul medicilor la spital, acum o săptămână. Deja pandemia este instalată pe globul pământesc de mai bine de un an de zile.

Cântăreața Celia a travesat momente de coșmar, acum câteva zile, când a postat o imagine cu ea într-un pat de  spital. Comentariile au început să curgă la adresa artistei, mai ales că avea o branulă în mână și în dreptul pozei aceasta a povești cum a trăit clipe de coșmar de la contactarea virusului Sars-CoV-2.

Sprijinul pe care l-a a avut a fost din partea soțului ei și artista vrut să își declare public dragostea și aprecierea față de el: "Mi-am dorit mereu o familie unită, un soț care să ne pună pe primul loc. Poate n-am reușit să avem o familie numeroasă, însă voi 2 sunteți tot Universul meu și sunt binecuvântată să vă am!".

Cântăreața Celia a trăit o experiență nefericită odată ce a contactat virusul Covid-19!

Citeste si: Celia a fost cerută de soție pentru a doua oară de soțul ei! Totul s-a întâmplat în India: ”Eram fascinată de acel loc și de povestea lui!”

Citeste si: Celia şi soțul ei, Ardeli, au împlinit 7 ani de relație! Ce păstrează artista cu sfințenie încă de la începutul relației

În mediul virtual, o postare a cântăreței Celia a surprins pe toată lumea. Artista era pe patul de spital cu o branulă în mână. Sutele de mesaje au început să curgă, mai ales că se vedea din poză că artista nu se simțise bine și trecuse printr-o cumpănă foarte mare și grea a vieții ei. Contactarea virusului Covid-19, a reprezentat o perioadă critică și a ajuns pe patul de spital la Deva, împreună cu familia ei.

“Experienta “COVID-19 “ a fost un coșmar pentru mine/noi.
Totuși n-am cuvinte să mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să ramană și mamă langă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă îi voi purta în rugăciuni.

Am fost internați mai bine de 2 săptămâni în Spitalul din Deva, secția Infectiase și știu că nimic nu a fost întâmplător. Oamenii de acolo pur și simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile.... de la infirmiere, asistențe până la minunată Doamnă dr. Oniciuc Antonela cea care ține inchegată această echipă minunată, secția infecțioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dansa.

În momentele de disperare în care simți că pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare că am ajuns la Deva, insă pot spune că sigur nimic nu a fost întâmplător, mulțumiri enorme promtitudinii Dr cardiologi de gardă prin care Dumnezeu face minuni. Dr. Blaj Patricia. Desemenea enorme mulțumiri Dr. Săceanu Oana Măria și asistentei angelice care mi-a devenit bună prietenă Garofiță Vizitiu și întregii echipe, regret că n-am reușit să vă rețin tuturor numele, nici măcar fețele, va vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune.

Vă mulțumim din inimă tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde puțină putere am să o fac poate într-un interviu!
Dumnezeu să va protejeze pe toți!”

 Din fericire, artista a trecut peste aceste eveniment nefericit al vieții ei fără să piardă pe cineva drag sufletului ei!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celia (@celia.the.artist)


Abonează-te pe

Citește și:

Medicul Vlad Ciurea, despre sfârșitul pandemiei: „Este o chestie de educație”

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

COVID-19 România: Orașul Cisnădie intră în carantină din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19

Vaccinul produs de Pfizer/BioNTech asigură protecție anti-COVID-19 cel puțin 6 luni după rapel

Care sunt prețurile în stațiunea Mamaia. Cât plătesc turiștii pentru un șezlong și pentru mâncare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri