Ce greșeli fac femeile într-o relație. Motive serioase pentru care el o să bată în retragere

Ce greșeli fac femeile într-o relație

Află din rândurile următoare care sunt greșelile pe care femeile le pot face într-o relație.

Fiecare început de relație este special în felul lui. Este momentul în care cei doi parteneri se cunosc unul pe altul, totul merge bine între ei, se simt îndrăgostiți și atrași unul de altul.

În schimb, poate fi și o perioadă plină de insecurități, în cadrul căreia o mișcare greșită îl poate îndepărta pe unul dintre parteneri. De asemenea, odată ce relația evoluează, iar cei doi parteneri au ajuns deja într-un stadiu avansat al relației lor, există anumite comportamente care pot să distrugă tot ceea ce noi am încercat să construim în timp. Mai exact, există anumite lucruri pe care le facem și o determină pe persoana de lângă noi să se retragă în mod natural.
De aceea, este foarte important să fim atente la comportamentele pe care le adoptăm într-o relație, indiferent că ne aflăm la început sau într-un stadiu mai avansat al acesteia.

Descoperă în rândurile următoare care sunt cele mai întâlnite greșeli pe care femeile le fac într-o relație și pot să-l facă pe partenerul lor să se retragă.

Lipsa de comunicare

Ce greșeli fac femeile într-o relație

Ce greșeli fac femeile într-o relație

[Sursa foto: freepik]

Comunicarea este esențială în cadrul unei relații, fie că vorbim despre una aflată la început, sau o relație de avansată. Ca în orice alte relații pe care le avem de-a lungul vieții, cu familia, prietenii, colegii de muncă, dar mai ales în relația pe care o avem cu partenerul de viață, trebuie să avem o comunicare eficientă care să ne aducă mai aproape, să ne ajute să conviețuim împreună.

Astfel, este foarte important modul în care comunicăm. Există unele femei care preferă să nu comunice despre nemulțumirile lor într-o relație, tocmai pentru a nu-l îndepărta pe partener. Acesta însă este un comportament greșit, care la un moment dat va duce la ruperea legăturii dintre voi doi.

Încercarea de a controla

O relație de cuplu este practic un parteneriat.

Cei doi parteneri trebuie să formeze o echipă și să treacă împreună peste greutățile vieții. Este foarte important de ținut minte că într-o relație este nevoie de doi parteneri, nu de un lider și un subaltern. De aceea, atunci când intrăm într-o relație trebuie să ne asigurăm că persoana de lângă noi ne va fi un bun coechipier pe parcursul călătoriei noastre împreună. În momentul în care adopți un comportament de lider și încerci să-l controlezi pe cel de lângă tine, ei bine, acest lucru nu va face decât să îl îndepărteze.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Lipsa de sprijin

Citește și: Ce este flirtul. Implică întotdeauna o relație romantică sau sexuală?

Ce greșeli fac femeile într-o relație

Ce greșeli fac femeile într-o relație

[Sursa foto: freepik]

Un bărbat are nevoie de o femeie care să-i fie alături atunci când ia cele mai importante decizii în viața lui, să îi dea un sfat și să îl sprijine indiferent dacă lucrurile vor merge bine sau rău. De aceea, lipsa de sprijin ar putea fi un alt comportament care să-l îndepărteze pe partenerul de viață. Este nevoie să îți expui punctul de vedere, să îi spui atunci când crezi că face o greșeală, dar totodată, trebuie să îi oferi și sprijinul de care el are nevoie.

Lipsa de interes

De multe ori, din dorința de a nu acorda prea mult interes, mai ales la începutul relației, ajungem să dăm dovadă de lipsă totală de interes. Ca în orice alte situații din viața noastră, trebuie să existe un echilibru. Astfel, este foarte important să nu investești prea devreme în relație și să îți declari dragostea într-un mod prematur, dar de asemenea, este esențial să dai dovadă de interes și să fii deschisă pentru a evolua împreună.

Comportamentul pasiv-agresiv

Citește și: Semnale importante pentru o întâlnire toxică pe care nu ar trebui să o ignorați niciodată

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

Ce greșeli fac femeile într-o relație

Ce greșeli fac femeile într-o relație

[Sursa foto: freepik]

Acesta este poarte cel mai toxic comportament pe care o femeie îl poate avea în cadrul unei relații și care cu siguranță îl face pe partenerul de viață să se îndepărteze. Bineînțeles că de cele mai multe ori are legătură cu încercarea de a controla relația respectivă, iar astfel ajungem să ne aflăm mereu în gardă și să dăm dovadă de un comportament pasiv-agresiv, care cu siguranță îl face pe bărbatul de lângă noi să se retragă. Este foarte important de știut că relațiile funcționează după legea atracției. În momentul în care oferi o atitudine pozitivă, iubire, compasiune și înțelegere, cel mai probabil vei primi la rândul tău toate acestea. Dacă dai dovadă de o energie negativă, atunci exact același lucru vei primi și tu.

 

Te invităm și mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.Citește și:

Cum să depășești un blocaj emoțional. Cum să te eliberezi pentru a merge mai departe

5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine. Vei fi uimită de ultimul mod!

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies