5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine. Vei fi uimită de ultimul mod!

5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine

5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine

Află din rândurile următoare cum poți să-i stârnești atracția față de tine.

Multe persoane au impresia că în cadrul unei interacțiuni amoroase atracția fie există de la început, fie nu. Acest lucru nu este tocmai adevărat. Există numeroase modalități prin intermediul cărora să îl faci pe cel de lângă tine să se simtă atras sau să îi menții această atracție față de tine. Astfel, trebuie să știi cum să acționezi dacă vrei să-i stârnești interesul unui bărbat atunci când ieși cu el la întâlnire.

Descoperă în continuarea articolului ce trebuie să facă o femeie pentru a-l face pe bărbatul de lângă ea să simtă o atracție puternică.

Arată-ți interesul față de el

5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine
5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine[Sursa foto: freepik]

Multe femei comit o adevărată greșeală atunci când adoptă o atitudine indiferentă. Acestea se gândesc că dacă vor fi inabordabile, interesul bărbatului va crește.

Ei bine, de cele mai multe ori lucrurile sunt total opuse, iar asta se datorează faptului că majoritatea bărbaților sunt timizi. Ei au nevoie de confirmare că ceea ce fac este bine, că ești interesată de ei și că pot să treacă mai de parte. Astfel, este foarte important să le oferi o încurajare suplimentară pentru a știi că fac o treabă bună.

De asemenea, nu poate fi doar el care îți arată interesul, acesta trebuie să fie mărturisit și de tine și poți să faci realizezi acest lucru cu ușurință dacă îi faci din când în când

complimente. Bărbații au nevoie de complimente pentru a căpăta încredere în forțele proprii și a se simți în largul lor. Fie că îi complimentezi ținuta, comportamentul sau deciziile pe care le ia în viața de zi cu zi, aceste mici semnale îi arată că ești interesată de el și îi aprind în același timp atracția față de tine.

Contactul vizual și zâmbetul

Citește și: Cele mai puțin sexy lucruri pe care femeile le fac într-o relație. Ce alungă, de fapt, bărbații?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine
5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine[Sursa foto: freepik]

Contactul vizual și zâmbetul sunt două arme de seducție foarte eficiente pe care fiecare femeie le are în dotare. În momentul în care faci contact vizual cu o persoană și îi zâmbești, hormonii iubirii sunt eliberați, iar astfel crește interesul persoanei respective. Astfel, este foarte important să nu uiți ca de fiecare dată când vorbești cu bărbatul de lângă tine să faci contact vizual cu acesta și să îi zâmbești.

Deși poate părea dificil la început deoarece nu ești încă degajată cu el și ai parte de un sentiment de timiditate, acest gest va conta foarte mult în relația voastră.  

Cât de mult contează încrederea

5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine
5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine[Sursa foto: freepik]

Un alt comportament care contează foarte mult în a menține atracția într-o relație este încrederea personală de care dai dovadă, iar în acest caz nu vorbim despre aparențe, ci de autenticitate.

Mai exact, este foarte important ca bărbatul de lângă tine să te cunoască așa cum ești tu de fapt, să îți cunoască ciudățeniile, iar tu să le accepți și să le afișezi cu plăcere. Astfel cu siguranță că se va îndrăgosti de cine ești tu cu adevărat, iar relația dintre voi doi va fi mult mai sudată și va evolua într-un mod autentic.

Fii deschis să primești ajutor

5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine
5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine[Sursa foto: freepik]

Oricât de mult ne-ar plăcea nouă femeilor să afișăm o imagine de femeie independentă, câteodată este esențial să știm să primim ajutorul bărbaților. Acest lucru are legătură cu energia masculină a lor, care trebuie alimentată prin astfel de gesturi, cum ar fi ajutorul pe care ți-l oferă în viața de zi cu zi, care deși poate să fie normal și neînsemnat, unor femei le este greu să îl accepte pentru că sunt mai preocupate cu dorința de a dovedi că se descurcă singure.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident, în timp ce se aflau în excursie. O persoană a murit- stirilekanald.ro

Astfel, este foarte important să intri în energia ta feminină și să îi alimentezi în același timp energia lui masculină, iar așa cu siguranță că nivelul de atracție dintre voi doi va crește considerabil.

Deschide-ți inima

Citește și: 3 obiceiuri feminine pe care bărbații le găsesc foarte atrăgătoare

5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine
5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine[Sursa foto: freepik]

Poate cel mai inedit mod prin care poți să îi câștigi interesul unui bărbat este să îți deschizi inima. Unor femei le este foarte greu să își deschidă inima în fața bărbaților, mai ales dacă au fost rănite în trecut sau au avut parte de experiențe negative. Totuși, este foarte important să dărâmăm zidul construit în jurul inimii noastre și să îl lăsăm pe bărbatul de lângă noi să ne câștige încrederea, manifestându-și astfel atracția și interesul.

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Cum să-ți faci relația să dureze pentru totdeauna

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Faith nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies