Ce fac vedetele pe vreme de pandemie? Simona Pătruleasa nu se plictisește, „Nu stăm degeaba...”


Vedeta Kanal D, Simona Pătruleasa, își petrece timpul în această perioadă, alături de fiica sa, cu care intreprinde diverse activități.


In articol:

Având în vedere că în această perioadă este extrem de important să petrecem cât mai mult timp cu putință acasă, majoritatea părinților sunt deja în pană de idei, când vine vorba despre ce activități pot face cu copiii.

Cei mici sunt mai predispuși la plictiseală, motiv pentru care e important să găsim mereu variante noi, pentru a-i distra pe cei mici.

Citeste si: Secretul frumusetii Simonei Patruleasa! Care este dieta care o tine vesnic tanara pe frumoasa prezentatoare a Stirilor Kanal D

În izolare,Simona Pătruleasa stă cu fiica ei și fac diverse activități
În izolare,Simona Pătruleasa stă cu fiica ei și fac diverse activități

Simona Pătruleasa petrece foarte mult timp cu fiica sa. Fratele său este în Bergamo, „Lui îi scriu în fiecare zi...”

Simona Pătruleasa, prezentatoarea Kanal D care se ocupă cu știrile din week-end, a discutat despre programul pe care îl are împreună cu fiica sa, în această perioadă. Spre norocul vedetei Kanal D, Ingrid, fiica ei în vârstă de 8 ani, este foarte talentată la pictură și, din fericire, acesta este și un mare hobby de-al celei mici. Pe lângă desen, cele două mai fac și alte lucruri, precum teme, ca Ingrid să nu rămână în urmă cu materia pentru școală, fac sport sau treburi prin jurul casei, precum și activități de divertisment, cum ar fi să se uite la filme sau la desene.

În izolare,Simona Pătruleasa stă cu fiica ei și fac diverse activități
În izolare,Simona Pătruleasa stă cu fiica ei și fac diverse activități

Citeste si: Simona Patruleasa arata ca la 20 de ani! Cum o ajuta antrenoarea Carmen Fit sa se mentina in forma

“Facem teme, pictăm, ne uităm la desene, la filme, jucăm fotbal  sau «Nu te supăra, frate!». Am plantat foarte multe flori. Nu este ușor, pentru că, deși lucram doar în weekend, eram obișnuiți cu un ritm cotidian alert, aveam diverse activități; tenis, dansuri, canto, pian.

Acum aceste activități s-au redus, dar ne adaptăm și ne rugăm la Dumnezeu să fim sănătoși,” a mărturisit vedeta Kanal D, Simona Pătruleasa, pentru Click!.

Mai mult decât atât, din nefericire, fratele Simonei Pătruleasa se află în zona Bergamo, în Italia, acolo unde se află unul dintre focarele pandemiei de coronavirus, motiv pentru care prezentatoarea Știrilor Kanal D, din weekend, este foarte îngrijorată pentru acesta.

În izolare,Simona Pătruleasa stă cu fiica ei și fac diverse activități
În izolare,Simona Pătruleasa stă cu fiica ei și fac diverse activități

“E o perioadă dificilă pentru toată lumea, e firesc să ai și sentimentul de teamă, dar trebuie să fim calmi. Mă gândesc la fratele meu care este în Italia, în Bergamo. Lui îi scriu în fiecare zi, vreau să știu ce face, dacă este bine” a mai explicat Simona Pătruleasa.

Citeste si: Simona Patruleasa a dezvaluit secretul siluetei sale! Ce DIETA o ajuta sa se mentina in forma


Abonează-te pe

Citește și:

Simona Patruleasa a dezvaluit secretul siluetei sale! Ce DIETA o ajuta sa se mentina in forma

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Secretul frumusetii Simonei Patruleasa! Care este dieta care o tine vesnic tanara pe frumoasa prezentatoare a Stirilor Kanal D

Fiica Simonei Pătruleasa este din ce în ce mai frumoasă! Imagini unice!

Andreea Berecleanu NU își poate vedea familia, din cauza pandemiei de coronavirus. „Nu am vizitat de aproape două săptămâni...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri