Ce excentrica! Sophia a mers cu mocanita purtand tricou cu Conchita Wurst!


Nonconformista artista Sophia a petrecut o vacanta de o saptamana in nordul tarii, in Bucovina, un loc de care sustine ca s-a indragostit iremediabil.

 

Cantareata a vizitat superbele manastiri, satele incarcate de istorie si si-a indeplinit visul din copilarie de a merge cu mocanita.
Excentrica din fire, Sophia a purtat si de aceasta data vestimentatii inedite. Spre exemplu, in ziua in care a urcat in mocanita pentru un drum de o ora, cantareata a purtat un tricou cu Conchita Wurst, controversatul castigator travestit de la Eurovision de anul acesta, dar si o pereche de ochelari de soare, model pe care l-a purtat si Lady Gaga.
„ Am petrecut cateva zile superbe departe de civilizatie, iar ce m-a bucurat nespus a fost plimbarea cu mocanita pe un traseu de o ora. Mi-as dori ca viitorul meu clip sa fie filmat aici. Piesa noua este aproape gata”, declara Sophia.
Considerata a fi una dintre cele mai nonconformiste aparitii din showbiz-ul autohton, un veritabil style icon, Sophia acorda o deosebita atentie imaginii si bunului gust vestimetar, atat in aparitiile publice, cat si in proiectele sale, dovada inclusiv videoclipurile sale, „My Love” si „Unconditional Love”, doua din cele mai fashion din industria muzicala romaneasca.
Sophia este considerata una din cele mai creative artiste din Romania in privinta look-ului si a aparitiilor vestimentare din videoclipuri, dar si din aparitii publice, primind anul acesta trofeul Celebrity Awards la categoria „Vedeta cu cel mai spectaculos look”.
“Sursele mele de inspiratie sunt inepuizabile. De la designeri tineri, artisti, reviste sau internet. Nu bat drumul nimanui, vreau sa-l am pe al meu.
Tot ce fac este sa ma informez, sa urmaresc atent designeri noi, viziuni noi. Si imi atribui acea parte din fashion care vorbeste despre ce sunt si ce fac la timpul prezent. Detin in garderoba doar lucruri care ma reprezinta si imi definesc personalitatea”, declara Sophia.

Cantareata a vizitat superbele manastiri, satele incarcate de istorie si si-a indeplinit visul din copilarie de a merge cu mocanita.

Excentrica din fire, Sophia a purtat si de aceasta data vestimentatii inedite.

Spre exemplu, in ziua in care a urcat in mocanita pentru un drum de o ora, cantareata a purtat un tricou cu Conchita Wurst, controversatul castigator travestit de la Eurovision de anul acesta, dar si o pereche de ochelari de soare, model pe care l-a purtat si Lady Gaga.Am petrecut cateva zile superbe departe de civilizatie, iar ce m-a bucurat nespus a fost plimbarea cu mocanita pe un traseu de o ora. Mi-as dori ca viitorul meu clip sa fie filmat aici. Piesa noua este aproape gata ”, declara Sophia.

Sophia este considerata una din cele mai creative artiste din Romania in privinta look-ului si a aparitiilor vestimentare din videoclipuri, dar si din aparitii publice, primind anul acesta trofeul Celebrity Awards la categoria „Vedeta cu cel mai spectaculos look”.“Sursele mele de inspiratie sunt inepuizabile. De la designeri tineri, artisti, reviste sau internet. Nu bat drumul nimanui, vreau sa-l am pe al meu. Tot ce fac este sa ma informez, sa urmaresc atent designeri noi, viziuni noi. Si imi atribui acea parte din fashion care vorbeste despre ce sunt si ce fac la timpul prezent. Detin in garderoba doar lucruri care ma reprezinta si imi definesc personalitatea ”, declara Sophia.

 


Abonează-te pe

Citește și:

RALUKA: Cine este celebra artistă. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

DESCOPERĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

CITEȘTE: 4 modele de tunsori pentru fața rotundă. Ce ți se potrivește și ce nu

ARMIN NICOARĂ: Cine este celebrul saxofonist. Biografie: copilărie, carieră, boală, cine este iubita lui

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri