Ce este o relație karmică. Semne că ești într-o astfel de relație fără să-ți dai seama


Descoperă ce este o relație karmică și care este scopul unei astfel de legături în viața ta.


In articol:

Relația karmică este acea legătură spirituală dintre două persoane, care se întâlnesc pentru a-și oferi lecții de viață reciproc. Acest tip de relație poate să se stabilească între două suflete pereche sau între doi parteneri care se vor ajuta reciproc să atingă un nivel de înțelegere superior.

Specialiștii în parapsihologie și spiritualitate susțin că relațiile karmice leagă acești oameni chiar înainte ca ei să vină pe Pământ.

Ce este o relație karmică. Specialiștii în spiritualitate explică

„De cele mai multe ori, aceasta relatie karmica vine sa rezolve chestiuni nerezolvate din vietile anterioare. Cand oamenii sunt mai deschisi la a invata decat la a incerca sa controleze totul, atunci are loc vindecarea”, spune specialistul în relații Margaret Paul.

Ce este o relație karmică

Relația karmică, una dintre cele mai prețioase lecții

Te întrebi adesea de ce a apărut o anumită persoană în viața ta? Îți pui întreabarea ,,ce am făcut să merit asta”?

Uneori, trebuie să primești lecții într-un mod brutal, dur, dar eficient. Partenerul karmic este menit să îți reflecte slăbiciunile și defectele și să te ajute să le conștientizezi. Partenerul karmic te va ajuta să descoperi lucrurile care trebuie schimbate sau îmbunătățite la tine.

Relația karmică implică următoarele roluri: victimă – agresor – salvator.

Persoanele implicate vor trece, pe rând, prin toate cele trei faze și vor primi toate informațiile de care au nevoie pentru a evolua.

Relațiile karmice sunt acele legături marcate de suferință și vinovăție, însă nu trebuie privite ca niște pedepse. Acestea sunt, în realitate, lecții de viață. Când lecția va fi asimilată, legătura karmică se va consuma.

Ce este o relație karmică

Citeste si: Citeste zodiacul tau karmic! Afla ce ai fost intr-o viata anterioara si de ce te-ai reincarnat in aceasta zodie!

Cât durează o relație karmică

Relațiile karmice nu sunt menite, în general, să dureze o viață, ci doar până în momentul în care cei doi parteneri și-au învățat lecțiile. Scopul lor este să echilibreze anumite întâmplări petrecute într-o viață anterioară.

Durata unei relații karmice depinde de tipul de conexiune care se stabilește între parteneri. Aceste legături pot fi distructive sau de vindecare. 

Semne că ești într-o relație karmică

1. Există o conexiune instantanee

În cazul unei relații karmice, atracția este extrem de puternică și intervine în primele momente în care luați contact cu partenerul. Vei simți imediat că persoana respectivă este perfectă pentru tine, întrucât ai sentimentul că o cunoști dintr-o altă viață. Atașamentul intervine imediat.

Ce este o relație karmică

2. Scenariul se repetă din nou și din nou

Relațiile karmice vor aduce în viața ta probleme, situații și dificultăți pe care le-ai mai întâmpinat în trecut. Aceste legături sunt încadrate în aceleași tipare și vei avea impresia că experiența se repetă la nesfârșit. Trebuie să îți eliberezi sufletul pentru a evolua.

3.Ai sentimentul că ceva nu este în regulă încă de la început

Deși persoana karmică îți va părea familară, aceasta va apăsa, încă de la început, butoanele tale sensibile. Cu toate acestea, oricât de dureros ar fi, nu vei putea ieși din această legătură până când nu îți vei învăța lecția.

Citeste si: Lecţia karmică pe care trebuie să o înveţi de la zodiile pe care le întâlneşti

4.Deși te simți frustrat, ești dependent de această legătură

Dacă o legătură îți aduce numai neliniște, dar nu poți renunța sub nicio formă la persoana respectivă, este clar că te afli într-o relație karmică. Așa cum am menținonat anterior, aceste legături nu aduc armonie în viața noastră, ci lecții dure, menite să ne trezească la relitate. Deși îți impui de nenumărate ori să ieși din aceste legături, ceva te aduce înapoi de fiecare dată. Seamănă cu o dependență.

Ce este o relație karmică

Persoana karmică va deveni viciul tău până în momentul în care îți vei învăța lecția și te vei dezice de ea definitiv.


Abonează-te pe

Citește și:

„Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Lucrezi de acasă? Vezi care sunt elementele cheie de care trebuie să ţii cont

Nicoleta și Sorin, momente tandre în Camera Roșie

Ce se întâmplă dacă pui sare în sticla de ulei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri