Ce decizie a luat Alex Zănoagă pentru ziua în care se va naște copilul său? Simina a rămas fără glas! ”Mă vor scoate cu forța de acolo”! EXCLUSIV


Alex Zănoagă a luat hotărârea de a intra în sala de nașteri atunci când Simina va aduce pe lume un băiețel


In articol:

Simina de la Puterea Dragostei este gravidă în șapte luni și abia așteaptă să aducă pe lume un băiețel, pe care îl va boteza Dominique Andrei.

În premieră pentru WOWbiz.ro, într-un live exclusiv,  Simina de la Puterea dragostei a povestit  că a avut până acum o sarcină ușoară.  ”Nu am avut ș i nu am gre ț uri, nu am pofte. Nu mi-a fost deloc r ă u dec â t î nainte de cununie c â nd am r ă cit.

Din p ă cate, prost stau la alte capitole,   m-am î ngr ăș at nou ă kilograme ș i lucrul acesta m ă î ngroze ș te. Sincer, nu mai am nici cu ce s ă m ă î mbrac ș i c â nd v ă d c
ă mi se dezvolt ă burta ș i nu m ă mai î ncape nimic, î mi vine s ă pl â ng î ntruna ,  a dezvăluit fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Simina de la Puterea dragostei a decis în ce zi va naște! ”F ac cezarian ă”  

Simina va aduce pe lume copilul în luna aprilie, pe la început, și a ales să nască prin cezariană. ” Dac ă ini ț ial, mi-am dorit s ă aduc pe lume copilul pe cale natural ă, ei bine, acum, m-am r ă zg â ndit! Am discutat cu medicul meu ș i pentru mai mult ă siguran ță, am decis s ă fac cezarian ă. Deja, m-am programat pentru 8 aprilie ș i sper ca totul s ă decurg ă foarte bine, mai ales c ă am s ă am ș i familia al ă turi de mine ,  a afirmat actuala doamnă Loica pentru WOWbiz.ro!

Alex Zănoagă a luat o decizie șoc pentru nașterea copilului său! ” Știu că nu-i ușor pentru un bărbat, dar asta este dorința mea”

Dacă Simina a planificat totul perfect, până în cele mai mici amănunte, ei bine, soțul ei, la rândul lui, este pregătit pentru ziua cea mare. Astfel, spre surprinderea tuturor, inclusiv a nevestei, Alex Zănoagă a luat o decizie șoc pentru nașterea copilului său și anume, să fie în sală, să urmărească totul! ”Eu m-am hotărât! Vreau să filmez nașterea, să fiu acolo, alături de Simina, să îmi văd primul copilul. Știu că nu-i ușor pentru un bărbat, dar asta este dorința mea. Mă vor scoate cu forța de acolo, eu vreau să rămân până la final, până în clipa în care mi se va spune că nu trebuie să mai îmi fac griji”, a menționat fostul concurent de la Puterea dragostei într-un live la WOWbiz.ro!

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, desființată după ce s-a sărutat cu Jador: „Dacă te înțepi, s-ar putea să te desumfli”

Citeste si: Imagini neașteptate la Puterea dragostei! Jador și Ligi s-au sărutat cu foc! Ce reacție a avut Ella

Citeste si: Simina îi dă lovitura de grație Biancăi la Puterea dragostei! Ce a putut să spună despre relaţia brunetei cu Livian?!

Ce s-a întâmplat la ultimele analize făcute de Simina!” Doctorul a evaluat organele copilului meu”   

Simina de la Puterea dragostei are și analizele la zi. ”Nu prea am mai f ă cut ecografii, fiindc ă nu a fost cazul! Î n schimb, am toate analizele morfologice la zi, pentru c ă am dorit s ă ș tiu dac ă b ă ie ț elul meu se î nscrie î n parametrii specifici trimestrului doi. Doctorul a evaluat dac ă organele copilului precum inima, ficatul sau rinichii, dar ș i capul, coloana vertebral ă, bazinul si membrele s-au dezvoltat î n mod corect. Din fericire, totul este perfect î n acest moment ,  a comentat tânăra pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Jador, mesaj dureros, printre lacrimi: „În suflet voi fi sărac toată viața”

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Cum a reacționat Ella, după ce Livian a surprins-o fără pic de machiaj: „Ce nu te omoară...”

Jador de la Puterea dragostei, apariție surpriză la medicul estetician! Cine l-a așteptat în fața cabinetului

Bomba anului! "Vulpiţa" s-a îndrăgostit de Jador!? Uite ce i-a spus solistului când l-a sunat!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri