Jador de la Puterea dragostei, apariție surpriză la medicul estetician! Cine l-a așteptat în fața cabinetului


Este o surpriză pentru toată lumea.


In articol:

Jador a recunoscut de multe ori că este pasionat de intervenții estetice și nu doar o singură dată a trecut pe la medicul estetician.

Concurentul de la Puterea dragostei a reușit să uimească pe toată lumea atunci când a călcat zilele trecute pragul unui salon.

Jador e mers pentru două proceduri la nivelul feței și, extrem de încântat de ceea ce s-a întâmplat și pentru că nu a durut deloc, le-a arătat tuturor fanilor rezultatul.

Însă, nu mică le-a fost mirarea fanilor lui Jador atunci când au observat cine îl așteaptă pe Jador în sala de așteptare.

Chiar dacă susține că nu mai este nimic între ei, persoana care l-a așteptat a fost Georgiana, cu care Jador a avut o relație timp de câteva luni, acum câțiva ani.

Cei doi au rămas buni prieteni, așa că Georgiana nu a ezitat să îi fie alături în aceste momente, chiar dacă unii s-au grăbit să anunțe că sunt iar împreună.

Citeste si: Denisa de la Puterea Dragostei este însărcinată?! "Ameţeli şi stări de greaţă"

Citeste si: Jador, casă de 300.000 de euro! Aşa arată locuinţa unde se va muta solistul!

Citește și: Ella îi dă o nouă lovitura de gratie lui Jador. Bruneta s-a intalnit cu Phillip si dincolo de casa Puterea dragostei. Avem toate detaliile. ”Par compatibili,se potrivesc”

 

Georgiana
Georgiana

Atunci când medicul care i-a realizat procedurile a mers în sala de așteptare și i-a filmat câteva secunde pe cei care îi așteptau pe cei dragi, fanii emisiunii „Puterea dragostei” au remarcat-o pe Georgiana, iar imaginile au apărut imediat pe grupurile de susținere. Fiind conștient că lumea o va vedea pe Georgiana, Jador a chemat-o rapid pe doctoriță pentru a-i mai pune niște întrebări și pentru ca Georgiana să nu intre din nou în „gura fanilor”, mai ales că amândoi au recunoscut că i-au legat sentimente frumoase și că sunt prieteni și acum, nu doar colaborează profesional.

Cât de mult o iubește Jador pe Georgiana, femeia ținută "la secret" până acum! Ce spune că o deosebește de Ella de la Puterea Dragostei EXCLUSIV

Jador a vorbit despre Georgiana, iubita lui secretă, femeia despre care s-au spus atât de multe în ultima perioadă.

Ca să lămurească problema, Jador a făcut un live cu Georgiana, despre care spune că a fost iubita lui, dar că acum sunt doar prieteni buni.

Jador a atacat-o bineînțeles pe Ella, despre care a mărturisit că i-a înșelat așteptările, că l-a trădat și că a spus minciuni la adresa lui. Cât despre Georgiana, Jador spune că aceasta este o femeie deosebită, care a rămas în sufletul lui, dar cu care acum este doar prieten.

Ca să lămurească problema, Jador a făcut un live cu Georgiana, despre care spune că a fost iubita lui, dar că acum sunt doar prieteni buni.

E o femeie pe care o respect extraordinar de mult, după care am așteptat 4 luni, ca să pot să mă ating de ea”, a spus Jador, dând de înțeles că Georgiana este diferită de Ella, despre care a spus în același live lucruri urâte. ”Ce pot să spun despre Ella, că am fost în camera de hotel cu ea din prima noapte?, ca să nu spun mai multe ”, a spus Jador despre Ella.


Abonează-te pe

Citește și:

Denisa de la Puterea Dragostei este însărcinată?! "Ameţeli şi stări de greaţă"

Colinde de Crăciun: Cele mai frumoase cântece de sărbători

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Jador, casă de 300.000 de euro! Aşa arată locuinţa unde se va muta celebrul solist după întoarcerea de la Survivor!

Bogdan Mocanu se întoarce în casa Puterea Dragostei!? Avem declaraţii exclusive! "M-am certat cu Andra..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 6 decembrie. O zodie are nevoie de o schimbare majoră
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri