Ce beneficii aduce un tratament cu ulei Moroccanoil?


Ce beneficii aduce un tratament cu ulei Moroccanoil?

Datorită coafării repetate, folosirii unor produse de îngrijire a părului necorespunzătoare, neglijării îndelungate a unor probleme observate și factorilor de mediu, părul nostru nu arată întotdeauna așa cum ne-am dori.

În astfel de situații, pentru a nu recurge la foarfecă, cea mai bună soluție este să apelăm la produse profesionale minune sau la terapii șoc, așa cum este și un tratament cu ulei Moroccanoil.

Pentru a fi mereu frumos, mătăsos și strălucitor, părul nostru are nevoie de o îngrijire permanentă cu produse potrivite, efectuată cu un șampon și un balsam speciale pentru tipul nostru de păr, de o mască aplicată periodic, dar mai ales de întrebuințarea unor tratamente deosebite, cu proprietăți revigorante și spectaculoase.

Ce are special acest produs ulei Moroccanoil?
Carmen Tal, co-fondatoarea brandului Maroccanoil, a descoperit acest ulei cu proprietăți extraordinare întâmplător. După o vopsire a părului nereușită, ea a folosit un ulei special de argan pentru a estompa efectele dezastrului. Și spre marea ei surprindere a constantat că imediat părul său a suferit o transformare miraculoasă, devenind din deteriorat, uscat și tern, revitalizat, neted, strălucitor și ușor de aranjat.

Încântată de rezultatele obținute, s-a decis să împărtășească și să ofere tuturor femeilor bucuria de a avea parte de un păr deosebit, lucios și sănătos.
Formula de tratament cu ulei Moroccanoil pe care o comercializează astăzi compania este una îmbunătățită, fiind recomandată pentru toate tipurile de par. Ea este disponibilă într-un flacon de 25 de ml. În compoziția sa se află ulei de argan antioxidant, care se absoarbe instantaneu în păr, il face ușor de aranjat, îi conferă strălucire și nu il încarcă.

Pentru a produce cele mai bune rezultate trebuie aplicată o cantitate mică de ulei pe părul proaspăt spălat, șters cu prosopul, dar numai de la jumătate spre vârfuri. După aplicare, trebuie lăsat să se usuce, folosind foehn-ul sau lăsând părul să se usuce natural. Produsul poate fi aplicat și pe părul uscat. În acest caz efectul va fi netezirea și calmarea firelor rebele și hidratarea vârfurilor uscate.

Care sunt produsele disponibile în gama Moroccanoil?

Descoperirea acestui produs revoluționar a condus în timp la crearea unei game mult mai diversificată de produse de îngrijirea a părului, dar și pentru corp. Toate aceste produse au în alcătuirea lor uleiul de argan hrănitor, bogat în antioxidanți. Astfel Maroccanoil a devenit în scurt timp un brand cunoscut, dedicat produceri și furnizarii de produse de cea mai înaltă calitate pentru păr și corp.

Iată care sunt cele mai speciale produse pentru păr din această gamă:
• Tratament-Ulei de Păr Nutriv pentru Nuanțe Deschise- Moroccanoil
Acest tip de tratament este unul din cele mai apreciate produse pentru hair stylisti, conceput special pentru nevoile părului deschis la culoare și fin, inclusiv platinat sau alb, ce reduce efectul de încrețire, reconstruiește și îmbunătățeste vizibil elasticitatea firului, îmblânzeste părul rebel, restabilește stralucirea și catifelarea fibrei capilare, reface părul supus tratamentelor de styling. Se absoarbe instantaneu, hidratatează și hrănește părul, oferă protecție împotriva efectelor negative ale instrumentelor de finisare.
• Tratament-Ulei de Par Nutritiv Pentru Toate Tipurile De Păr – Moroccanoil
Este un produs pentru hair stylisti, extrem de eficient, ce acționează împotriva firelor rebele, reconstruiește și îmbunătățeste vizibil elasticitatea firului și restabilește stralucirea și finețea fibrei capilare, foarte recomandat pentru părul supus tratamentelor de styling. Este ușor de aplicat, se absoarbe rapid, oferă hidratare și protecție oricărui tip de păr și asigură protecție împotriva metodelor mai agresive de aranjare.

• Mască pentru Reconstrucția Părului Fragil – Moroccanoil
Aceasta este o mască-tratament cu acțiune instantanee, care asigură fiecărui fir de păr proteinele și substanțele nutritive necesare, contribuind la reconstruirea și revitalizarea fibrei capilare. Prin formula sa îmogățită cu ingrediente naturale, pătrunde instantaneu în interiorul firului, restabilind elasticitatea și lăsand părul vizibil întinerit, sănatos, fortificat.

• Mască de Netezire pentru Păr Indisciplinat – Moroccanoil
Este un produs extraordinar, special creat pentru părul neascultator, rebel, care actionează la nivelul structurii firului, eliminând efectul de încrețire. Prin formula sa concentrată, emolientă și nutritivă ajută la descurcarea mai ușoară a părului, fără a-l încărca. Protejeză și îmbunătățește fibra capilară, lăsând părul stralucitor, moale la atingere și ușor de aranjat.

• Mască Intens Hidratantă- Moroccanoil Intense Hydrating
Este un produs ce oferă o hidratare profundă și instantanee pentru păr. Are o textură extrem de bogată și cremoasă, ce acționează prin reparararea și restructurarara fibrei capilare. Asigură necesarului de nutrienți, rcontribuind la restaurarea și îmbunătațirea vizibilă a structurii, flexibilității și stralucirii, fără să încarce firul.

• Spumă pentru Păr Creț- Moroccanoil Curl Control Mousse
Este un produs profesional, fară clătire, care asigură o hidratare intensă și îmblânzește părului foarte creț, strans în spirală sau cu bucle. Are o formulă cremoasă, care nu încarcă și redă părului o strălucire uimitoare, reducând efectul de electrizare.

Tot în această gamă se găsesc și o serie extrem de eficientă de șampoane și balsamuri pentru păr, cu proprietăți deosebite și rezuletate extraordinare, respectiv: Sampon Hidratant Reparator- Moroccanoil Moisture Repair, Șampon pentru Netezire- Moroccanoil Smoothing Shampoo, Balsam Hidratant Reparator- Moroccanoil Moisture Repair, Șampon Intens Hidratant- Moroccanoil Hydrating Shampoo, Balsam pentru Netezire- Moroccanoil Smoothing, Balsam Intens Hidratant- Moroccanoil Hydrating Conditioner.
Pentru a afla mai multe detalii și a comada online accesați magazinul Beauty4ever.ro!


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: 4 Tipuri de dressing pentru salata ta de legume

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

DESCOPERĂ: Rețetă de conopidă gratinată la cuptor

CITEȘTE: Secrete pentru un COZONAC pufos

CITEȘTE: Rețetă de supă cremă de mazăre. Ingrediente și mod de preparare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe grâul pentru COLIVĂ

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri