Ce alcoolemie avea Culiță Sterp în noaptea accidentului. Institutul de Medicină Legală a verificat-o


După câteva săptămâni de când Culiță Sterp a provocat accidentul din Cluj-Napoca, s-a aflat care era alcoolemia lui din acele momente. Rezultatul este mult mai mare decât primul.


In articol:

Culiță Sterp a provocat un accident la Cluj-Napoca, în urmă cu două săptămâni, iar rezultatul alcoolemiei este mai mare decât primul.

Ce alcoolemie avea Culiță Sterp în noaptea accidentului

În noaptea accidentului, Culiță Sterp a fost testat de autorități, iar rezultatele au arătat că se află sub influența băuturilor alcoolice.

Institutul de Medicină Legală a verificat alcoolemia lui Culiță Sterp și, de fapt, se pare că aceasta ar fi fost mult mai mare decât este limita unei fapte penale.

Prima dată, s-a descoperit că alcoolemia artistului era de 0,71 de grame/litru pur în aerul expirat.

Cu toate acestea, după ce au avut loc verificări noi, s-a ajuns la concluzia că artistul avea o alcoolemie de 0.89 grame/litru alcool pur sânge.

Pe lângă acestea, probele biologice au fost prelevate după o oră de când accidentul a avut loc, iar artistul a reușit să scape de probleme mult mai grave.

În prezent, Culiță Sterp se află sub control judiciar pentru 60 de zile și nu mai are voie să părăsească România, iar din acest motiv a fost nevoit să își amâne câteva evenimente pe care ar fi trebuit să le susțină în diaspora.

Ce alcoolemie avea Culiță Sterp, în noaptea accidentului.

Ce alcoolemie avea Culiță Sterp, în noaptea accidentului.

[Sursa foto: Instagram]

Mama Geta și Getuța, nou mesaj

Mama Geta a transmis, în mediul online, că artistul nu are nicio scuză, dar ei nu sunt o familie de bețivi și de drogați.

„Nu are Culiță nici o scuză, este clar, dar noi nu suntem o familie de bețivi și de drogați și de cum ne catalogați voi pe noi, exclus așa ceva. Acum nu venim noi cu scuze, dar nu suntem bețivi, noi nu fumăm și nu bem, la noi în casă nu se întâmplă așa ceva. O greșit foarte tare, pentru că legea este pentru toți, nu ai voie să te urci la volan băut. Culiță circulă cam de 5-7 ani zi de zi, noapte de noapte, păi, pe el trebuia să-l mai prindă cineva băut dacă ar fi bețiv!”, a spus Mama Geta.

Getuța a transmis faptul că doar oamenii care au răutate în ei îi judecă, deoarece fratele ei a greșit și pentru asta trebuie să îl critice doar Dumnezeu.

„Ne cataloghează doar oamenii care au răutate în ei. Sunt constant oameni care merg băuți la volan și nu mai zice nimeni. Culiță, săracul, o băut și el odată la nu știu cât timp… A greșit, își trage el ponoasele pentru asta și îl judecă Dumnezeu și oamenii legii”, a transmis și Getuța.

Ce alcoolemie avea Culiță Sterp, în noaptea accidentului.

Ce alcoolemie avea Culiță Sterp, în noaptea accidentului.

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp, nouă infracțiune adăugată la dosar. Oamenii legii au cerut recalcularea alcoolemiei

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

“Cele mai mari pedepse.” Culiță Sterp și-a surprins fanii cu ultima apariție. Cum s-a îmbrăcat artistul

„M-am împăcat pe toate planurile.” Ce a vrut Culiță Sterp să facă, imediat după accidentul care a avut loc în Cluj-Napoca

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Facem un RMN și vedem ce urmează.” Cum s-a afișat Dorian Popa pe rețelele de socializare
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri