Culiță Sterp, nouă infracțiune adăugată la dosar. Oamenii legii au cerut recalcularea alcoolemiei


Culiță Sterp a provocat un accident rutier, în Cluj-Napoca, în urmă cu două săptămâni, iar în momentul actual problemele nu se opresc să vină în viața artistului.


In articol:

În momentul actual apar noi detalii în care artistul este cercetat de către autorități, iar în urma acestora ar putea avea probleme destul de grave.

Citește și: ”O să fim pe scenă alături de voi.” Ocupația lui Culiță Sterp, după ce a trebuit să-și anuleze cântările în străinătate. Artistul nu pierde vremea, partenera lui i-a dat de lucru

Culiță Sterp, nouă infracțiune adăugată la dosar

În momentul actual apar noi detalii în cazul în care Culiță Sterp este cercetat de către oamenii legii, iar problemele pe care le-ar avea ar putea fi destul de serioase.

Oamenii legii au recalculat alcoolemia pe care o avea Culiță Sterp în seara accidentului. Din păcate, problemele nu se opresc pentru artist.

Autoritățile au fost destul de sceptice asupra unor aspecte din seara în care a avut loc accidentul, iar din acest motiv au luat măsuri și au cerut ca alcoolemia care a fost înregistrată în momentul în care a avut loc accidentul, să fie recalculată.

Polițiștii din Cluj au cerut Institutului de Medicină Legală să verifice, pentru a doua oară, care era alcoolemia reală a lui Culiță Sterp din seara impactului.

Așadar, ultimele rezultate au arătat că alcoolemia artistului era peste limita unei fapte penale, mai exact 0,89 grame/litru alcool pur în sânge, față de 0,71 grame/litru alcool pur cât s-a descoperit inițial.

Citește și: „O să fim alături de voi.” Ce a anunțat Culiță Sterp despre concertele din străinătate

Oamenii legii au cerut recalcularea alcoolemiei

Oamenii legii au cerut recalcularea alcoolemiei

[Sursa foto: Instagram]

Ce prevede legea în cazul lui Culiță

În momentul actual, artistul a scăpat de problemele grave, dar legea prevede că în cazul în care vor exista suspiciuni asupra neclarității rezultatelor, operațiunea de aflare a nivelului de alcoolemie se poate reface.

Noua infracțiune s-a adăugat în dosarul penal al artistului, iar în momentul actual el se află în control judiciar, timp de 60 de zile și din acest motiv nu poate părăsi România. Pe lângă aceste aspecte, el a fost sancționat contravențional și a rămas fără permis trei luni.

În funcție de cum va evolua ancheta, artistul ar putea pierde dreptul de a mai conduce vreodată un vehicul.

Oamenii legii au cerut recalcularea alcoolemiei

Oamenii legii au cerut recalcularea alcoolemiei

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Pur și simplu mi-au tăiat calea.” Ileana Sterp a fost implicată într-un accident rutier, în momentul în care era însărcinată


Abonează-te pe

Citește și:

”Eu ca antrenor trebuie să am grijă de elevul meu.” Reacția antrenorului lui Iancu Sterp, după ce s-a aflat suma cerută de tânăr pentru un meci în Gala RFX

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

„Ne-am făcut treaba.” Adi Rus, mesaj pentru soția și fiul său, după cinci ani de relație

Familia Sterp are un nou membru. Culiță le-a adus zâmbetul pe buze multora, după perioada grea prin care a trecut

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri