Ce a spus Marisa despre Catalin Botezatu, dupa terminarea concursului "Bravo, ai stil. All stars": "Nu l-am placut deloc"


Ce a spus Marisa despre Catalin Botezatu, dupa terminarea concursului

Marisa de la ”Bravo, ai stil!”, a postat un mesaj pe contul său de pe o reţea de socializare. A scris despre Cătălin Botezatu. La început avea o părere diferită faţă de cea pe care o are acum despre el. Află ce a scris Marisa. Fanilor nu le vine să creadă.

"Am spus-o şi in filmare. N-am văzut emisia, deci se poate să se fi tăiat la montaj.

 

Nu l-am plăcut pe Cătălin deloc! Mi se părea un tip dur care nu balansează situaţiile din faţa lui decât după bunul plac. Pentru că el este Botezatu. Şi pentru că poate. Ceea ce nu contest. Deşi stăteam si ascultam si priveam situatii care nu-mi conveneau, ajungeam la el. Unul dintre cei 4 juraţi. Şi atunci nu aveam decât să tac şi sa privesc in continuare.

 

Ulterior, am fost invitate la un party, unde a dat dovada de mult profesionalism deşi nu acesta este cuvântul care poate sa descrie exact situaţia. Pe scurt, a stat cu noi toată seara, am dansat si ne-am distrat cum de foarte mult timp nu o mai facusem şi urmarea îndeaproape tot ceea ce se intampla cu fiecare concurenta.

Ne- strâns in jurul lui ca pe o echipă, deşi nu eram o echipă.

 

Ci doar concurente în acelaşi concurs. De atunci am început sa îmi dau seama că faţada de om dur nu poate să concureze cu personalitatea lui. Şi de atunci au tot urmat situatii pe care vi le voi povesti după terminarea acestui concurs. P.S

Revenim şi cu promisiunea pe care mi-a făcut-o! Curând. Catalin Botezatu, mulţumesc pentru tot!", a scris Marisa pe contul său de pe o reţea de socizalizare.

 

Aşadar, la început nu l-a plăcut deloc pe Cătălin Botezatu, dar lucrurile s-au schimbat ulterior când l-a cunoscut mai bine.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Finala "Bravo, ai stil! All Stars" - Silvia a castigat marele premiu. Prima reactie a marii invingatoare

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Ce s-a intamplat intre Silvia si Iulia Albu dupa ce Finala "Bravo, ai stil! All Stars" s-a terminat! Reactia castigatoarei a fost neasteptata

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 17 - 23 iunie aduce mari schimbari pentru toate zodiile. Astrologul trage un semnal de alarma

Horoscop Minerva pentru saptamana 17-23 iunie 2018. Doua zodii au mari probleme

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri