Ce a pățit Carmen de la Sălciua în luna de miere. Cei doi îndrăgostiți au avut probleme în vacanță


Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-au unit destinele în urmră cu câteva zile, iar cei doi îndrăgostiți au decis să își facă luna de miere într-o destinație deosebită, în Republica Dominicană. Din cauza unor evenimente la care nu se așteptau, cei doi nu au putut să se bucure de vacanță.


In articol:

Carmen de la Sălciua este în culmea fericirii, deoarece a avut parte de cel mai mare eveniment din viața ei și și-a unit destinul pentru totdeauna cu Marian Corcheș, bărbatul pe care îl iubește.

Cei doi au plecat într-o vacanță, în luna de miere, dar se pare că lucrurile nu au decurs așa cum și-au dorit ei.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, însărcinată? Ce dorință și-a pus lângă Muntele Athos: „Sunt demersuri ca să se împlinească dorința”

Ce a pățit Carmen de la Sălciua în luna de miere

Pe data de 11 octombrie, Carmen de la Sălciua le-a transmis tuturor fanilor un mesaj, ci anume că se mărită cu Marian Corcheș, iar internauții nu au aflat nici mai devreme, dar nici mai

târziu de ziua respectivă.

După marele eveniment, artista și soțul ei au decis să meargă în Republica Dominicană, pentru a avea parte de cea mai frumoasă lună de miere.

Ea a spus că au fost ceva probleme în zona cu un tsunami și mulți turiști au fost mutați. Ea și Marian Corcheș au vrut o cameră cu vedere integrală spre mare, iar artistei i se pare că resturile sunt foarte frumoase în Punta Cana.

„Au fost ceva probleme în zonă cu un tsunami și muți turiști au fost mutați, bineînțeles cei care nu au acceptat anumite camere. Noi am vrut o cameră cu vedere integrală spre mare. Îmi place mai mult la Lopesan. Oricum, resorturile sunt foarte frumoase în Punta Cana!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Ce a pățit Carmen de la Sălciua în luna de miere

Ce a pățit Carmen de la Sălciua în luna de miere

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „O să vedeți mâine.” Ce a anunțat Carmen de la Sălciua în mediul online

Cum se înțelege cântăreața cu socrii

Carmen de la Sălciua a spus că are o relație foarte bună cu părinții lui Marian Corcheș, iar mama lui este o doamnă care îți creează bună dispoziție și vorbește orice cu ea.

„Mă înțeleg foarte bine cu mama și tatăl lui. E o doamnă care îți creează o bună dispoziție, vorbesc ore întregi cu ea, s-au legat așa toate, nu pot să spun cum…Eu mereu am crezut că vine dragostea aia pe care eu o merit, n-am știut cine va fi prințul, dar știu că m-a făcut să mă simt femeie”, a spus cântăreața.

Ce a pățit Carmen de la Sălciua în luna de miere

Ce a pățit Carmen de la Sălciua în luna de miere

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „M-a dat afară pentru că sunt prea sincer”. Carmen de la Sălciua, scandal cu fostul iubit

 


Abonează-te pe

Citește și:

,,Cel mai rău lucru.” Motivul pentru Carmen de la Sălciua a ales să păstreze secretă ziua nunții ei

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,A venit de la țară și și-a pus pe ea rochie de la oraș.” Carmen de la Sălciua a fost criticată de fosta soție a lui Marian Corcheș

„A sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit!”. Carmen de la Sălciua a anunțat că se căsătorește, în urmă cu doar câteva ore

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri