Ce-a pățit Bursucu chiar pe holurile televiziunii unde lucrează


“I-am auzit vocea, evident că i-am recunoscut-o!”

Bursucu a primit o vizită neașteptată chiar la Kanal D, o întâlnire emoționantă, care a stârnit rumoare pe culoarele televiziunii. Micuța Anays, fiica vedetei, a venit să-și viziteze tatăl și și-a făcut simțită prezența încă de la primii pași în sediul televiziunii. Dezinvoltă, parcă născută în fața camerelor, micuța Anays a început să-i întrebe pe colegii tatălui ei unde se află acesta.

I-am auzit vocea, evident că i-am recunoscut-o, doar că nu înțelegeam ce se petrece, credeam că totul e în capul meu  😊. Este un copil descurcăreț, îndrăzneț și cu simțul umorului, eu cred că îmi seamănă. A deschis toate ușile până a dat de mine ”, a povestit amuzat Bursucu.

Vedeta Kanal D spune că este un tată care cu greu îi poate refuza ceva copilului său. Fetița îi seamănă în multe privințe, iar talentul vedetei se pare că s-a transmis și fiicei sale.

Imediat ce aude o piesă, Anays se pune pe dansat și cântat.

E de neoprit! Și aș putea să spun că are și ritm, și voce. Dacă își va dori să urmeze o carieră în sensul acesta, o voi susține! ”, a spus Bursucu. 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul lunii octombrie 2022. O zodie are parte de iubirea vietii sale

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

3 Aplicații de dating pentru Android și iOS, alternative la Tinder

Cum să-ți protejezi părul de temperaturile ridicate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri