Ce a făcut Alex Zănoagă, după ce a pierdut lupta cu Alex Bobicioiu. Fostul partener al Siminei Loica a decis să plece


Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă au avut o luptă destul de dură, în gala RXF MMA, după luni bune în care au fost într-un conflict continuu din cauza Siminei Loica. După ce a fost înfrânt, fostul concurent din casa ,,Puterea Dragostei” a decis să plece.


In articol:

Alex Bobicioiu a fost cel care a câștigat bătălia la puncte, iar Simina Loica s-a bucurat nespus și a aplaudat în picioare decizia pe care arbitrul a luat-o.

La puțin timp, după ce au ieșit din ring, Alex Zănoagă a acuzat probleme de respirație și a fost dus în ambulanță, pentru a primi îngrijiri medicale.

Citeste si: Cum au fost surprinși Simina Loica și Alex Bobicioiu, după despărțire

Unde a plecat Alex Zănoagă, după ce a fost învins de partenerul fostei sale iubite

Alex Zănoagă a fost total nemulțumit de rezultatul luptei din cușcă, iar în urma acestui eveniment, fostul concurent din casa ,,Puterea Dragostei” a luat o decizie radicală și a decis să plece departe.

El a decis să plece în Anglia, acolo unde lucrează și părinții lui, deoarece a simțit să aibă parte de liniște și pace și să fie alături de familia lui, conform Wowbiz.

 Alex Bobicioiu

Alex Bobicioiu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Duel între Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu. Ce schimb de replici au avut

Mesajul transmis de Alex Zănoagă, după ce a pierdut bătălia cu Bobicioiu

Alex Zănoagă este de părere că nu trebuia să piardă această luptă și că a fost furat la puncte. Fostul partener al Siminei Loica consideră că cei care au jurizat nu au fost corecți față de el, având în vedere lupta cu Alexandru Bobicioiu.

Cu toate astea, el nu ar spune nu, dacă ar fi vorba să își ia revanșa. Fostul concurent din casa ,,Puterea Dragostei” a declarat că adversarul său a câștigat, pentru că era el prea pariat și că este mândru că a reușit să ducă la bun sfârșit meciul.

"Toată lumea mi-a spus că aș fi meritat să câștig. Și eu am fost surprins, vă zic sincer. Probabil a câștigat pentru că eram eu prea pariat. Eu l-am prins de multe ori, i-am aplicat mulți pumni. Cred că el a punctat când m-a pus jos. Acolo s-ar putea să fi câștigat. Sunt mândru că am reușit să duc la bun sfârșit meciul, mai ales că el nu făcea decât să stea la sol, fără să îmi aplice cine știe ce lovituri sau mă îmbrățișa. Orice făceam, el mă lua în brațe. Da, aș intra oricând, din nou, în cușcă cu el. Din câte am înțeles, el e cel care nu vrea. Am auzit că va avea o confruntare cu Ovi Neveu, apoi cică mai are pregătit un meci surpriză (n.r. precizăm că învingătorul dintre cei doi beneficia de alte două meciuri, conform contractului semnat, în cazul de față fiind Bobicioiu).", a declarat Alex Zănoagă, pentru fanatik.ro.

Ce a făcut Alex Zănoagă după ce a pierdut lupta cu Alex Bobicioiu.

Ce a făcut Alex Zănoagă după ce a pierdut lupta cu Alex Bobicioiu.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „M-aș vedea căsătorit”. Alexandru Bobicioiu, mărturisiri despre relația cu Simina


Abonează-te pe

Citește și:

„Mai vrei un bebe?” Ce a răspuns Simina Loica, după ce a fost întrebată dacă s-ar mai vedea mama

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Oricând, din nou, în cușcă.” Ce a declarat Alex Zănoagă, după ce a pierdut în fața lui Alexandru Bobicioiu la gala RXF

Alex Bobicioiu, declarații tranșante despre Alex Zănoagă: „Să își vadă de viața lui”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri