Ce a apărut pe pagina de Facebook a Ronei Hartner, după ce a anunțat că trebuie să se opereze din nou


Rona Hartner a ajuns din nou pe mâna medicilor, la numai două luni după ce a fost operată pentru extirparea unei tumori la colon.

Citeste si: "Am 31 de ani și abia m-am măritat. În noaptea dinaintea nunții, cumnatul meu a bătut la ușa camerei mele, să-mi spună ceva. Ne-am luat cu vorba și după un pahar-două de vin... "

Citeste si: Doi elevi au fost prinși în timp ce făceau sex în fața colegilor lor. "Ne uitam pur și simplu pe geam cum se dezbracă"

Citeste si: HOROSCOP săptămâna 15-21 aprilie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt creativi la locul de muncă, Leii muncesc mult și au câștiguri mari

rona hartner

Ronei Hartner i s-a depistat cancer de colon. Acum, vedeta se află în perioada de tratament și spune că va fi operată din nou.

"Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc, mi-aș fi dorit eu.", a declarat Rona Hartner, la TV.

Ce a apărut pe pagina de Facebook a Ronei

După ce a vorbit intr-un interviu la TV, Rona a postat pe Facebook clipul insotit de un mesaj: "Vestile sunt acestea.... Pentru intrarea in saptamana patimilor pentru mine... ".


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri