Ce a apărut pe internet, după ce Bianca a primit permisie să lipsească o săptămână de la Puterea Dragostei! ”Dumnezeu s-o ierte”


Mesaje incredibile apărute în mediul online după ce Bianca a ieșit din casă.


In articol:

Vestea că Bianca de la Puterea dragostei va sta departe de Livian timp de o săptămână i-a supărat pe mulți fani de-ai emisiunii.

După mai bine de 10 luni în care a stat aproape zi de zi în casa Puterea dragostei, Bianca a primit permisiunea de a pleca acasă și de a-și vedea rudele și prietenii.

Însă faptul că o puteau vedea zilnic pe Bianca i-a lăsat cu gust amar pe unii fani ai emisiunii, care au început să posteze pe grupurile de susținere mesaje.

Mama, cât o plângeți pe Bianca de gândești că a murit”, a scris o fană, iar comentariile au continuat:

„Nu o plânge nimeni, absolut toți o iubesc / Muriți voi de ciudă când se va întoarce / Să intre când i-oi zice eu, / Dumnezeu să o ierte, dacă era moartă era paranghelie”, i-au transmis unii fani de-ai emisiuni, clar nu fani de-ai Biancăi.

Livian de la ”Puterea Dragostei”, declarații emoționante despre tatăl său! Cum s-a împăcat cu Nelson Mondialul după scandalul cu Bianca

Nelson Mondialul, tatăl lui Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut, de curând, o serie de declarații cu privire la Bianca, ”Vulpița” cu care se iubește fiul său, interpretate de unii ca atacuri la adresa brunetei.

Din acest motiv, Livian de la ”Puterea Dragostei” a reacționat și, fără să se teamă vreo secundă de reacția tatălui său, l-a înfruntat și i-a luat apărarea Biancăi, încercând totodată să împace cele două părți implicate.

Citeste si: Andreea Pirui de la Puterea dragostei și-a schimbat look-ul: „S-a operat?”

Citeste si: Ana de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Asta e singura greșeală”

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, schimbare uluitoare de look!

Acum însă, după ce scandalul s-a mai stins, iar părțile par să se fi împăcat, Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de declarații emoționante despre tatăl său, explicând totodată motivele lui nelson Mondialul de a o ataca pe iubita lui, simpatica Bianca.

Tata îmi vrea binele... El a avut un stil mai dubios de abordare, dar nu am fost supărat pe el. Iar să știu că tata este supărat din cauza mea, că e răvășit, că e agitat, nu îmi place deloc. (...) Relația dintre mine și el este una foarte frumoasă. Dar e și foarte diferită față de altele, e foarte specială. Cu el, trebuie să o iau banditește...”, explică Livian de la ”Puterea Dragostei” .

Mai mult decât atât, acum Livian de la ”Puterea Dragostei” este convins că tatăl său a verificat-o, de fapt, pe Bianca. ”Probabil el nu are cea mai bună părere despre Bianca, dar asta pentru că nu o cunoaște, pentru că o vede din ceea ce se vede la televizor, că a văzut când a greșit, dar totuși, toată lumea greșește. Nu zic, dar tata a vrut să dea niște ”controale”, mai directe... A vrut să vadă cum se comportă Bianca la presiune. A vrut să vadă dacă faptul că el nu o agreează o îndepărtează de mine, că vrea să vadă dacă rămâne cu mine, dacă chiar mă iubește. Și, într-un final, nu știu dacă a ajuns la ideea că da, dar oricum a primit niște răspunsuri la această întrebare. Răspunsuri care l-au calmat, dar, repet, nimic nu e bătut în cuie”, mai spune Livian de la ”Puterea Dragostei”.

 


Citește și: Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cine este românca ajunsă la Casa Regală? Le-a gătit lui Meghan Markle și Prințului Harry

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri