Catrinel Sandu este în doliu! Și-a pierdut tatăl: „A plecat într-o lume mai bună”


Catrinel Sandu a primit în urmă cu câteva ore o veste cumplită.

Dramă cumplită pentru Catrinel Sandu. După o lungă suferință, tatăl său s-a stins din viață. Bărbatul suferise un accident vascular cerebral în urmă cu trei luni, iar starea i se agravase în acest timp. Duminică seară, în jurul orei 22.20, tatăl lui Catrinel a murit, potrivit click.ro.

În urmă cu două săptămâni, Catrinel revenise în România din Statele Unite ale Americii pentru a fi alături de părintele său, însă medicii nu i-au oferit niște vești prea bune la momentul respectiv, după cum singură a declarat:

„De 3 zile este rău, medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție. Echipa aceasta minunată de medici face tot ce se poate omenește, chiar trag de el, nimeni nu a renunțat. Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă", a spus Catrinel imediat ce l-a vizitat pe tatăl său.

Catrinel Sandu a publicat un mesaj pe pagina sa de pe o reţea de socializare, la scurt timp după ce s-a aflat că și-a pierdut părintele. Vedeta le-a spus oamenilor unde pot merge marţi, 2 iulie, pentru a-şi luat rămas bun de la tatăl ei.

„Din păcate tata, Nicu Sandu, a plecat azi-noapte într-o lume mai bună. Toţi cei care doresc să îşi ia rămas bun de la el pot veni la Capela Mare a Cimitirului Bellu marţi 2 Iulie, începând cu ora 13", a scris Catrinel Sandu.

Și mama lui Catrinel s-a rugat pentru vești bune

Pe pagina ei de Facebook, Mia Sandu, mama lui Catrinel Sandu a postat un mesaj care îți face pielea de găină. Aceasta i-a rugat pe toți cei care au fost ajutați de către soțul ei grav bolnav să se roage pentru el, pentru a se vindeca.

„Vă rog frumos pe cei care de-a lungul timpului ați fost ajutați în problemele voastre de Nicu Sandu, să-l rugați pe bunul Dumnezeu să-l ajute să se ridice de pe patul de boală. Acum el este cel care are mare nevoie de voi. Vă mulțumesc din suflet!” a scris Mia Sandu, mama lui Catrinel Sandu, pe Facebook.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri