Câți bani a scos din buzunar Carmen Iohannis, pentru eșarfa purtată în vizita oficială din Emiratele Arabe Unite

Câți bani a scos din buzunar Carmen Iohannis, pentru eșarfa purtată în vizita oficială din Emiratele Arabe Unite

Carmen Iohannis a avut o ținută care a atras toate privirile ieri, la vizita oficială din Emiratele Arabe Unite. Iată despre ce este vorba!

Carmen Iohannis și președintele Klaus Iohannis au mers într-o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite. Cu această ocazie importantă, prima-doamnă a preferat să poarte în Abu Dhabi o ținută destul de lejeră, însă foarte elegantă.

Cei doi au început vizita oficială cu depunerea unei coroane la ansamblul Memorialul Martirilor Wahat Al Karama, iar mai apoi au vizitat Marea Moschee din Abu Dhabi.

Cât a costat eșarfa purtată de Carmen Iohannis la vizita oficială din Emiratele Arabe Unite

Astfel, Carmen Iohannis a fost surprinsă într-o rochie lungă, de culoare albastră și cu motive albastre. Soția președintelui Klaus Iohannis și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare, pantofi nude și o eșarfă cu un imprimeu special, asemănătoare cu rochia.

Eșarfa este din mătase, iar valoarea acesteia este de nu mai mult, nu mai puțin de 480 de lei, fiind realizată chiar de designerul care o îmbracă întotdeauna la evenimentele oficiale, Andreea Tincu. Cu toate astea, rochia este opera altui creator de modă.

Citește și: Ce ținută surprinzătoare a purtat Carmen Iohannis, la vizita președintelui în Emirate. Soția președintelui Klaus Iohannis a uimit cu noua sa apariție

Câți bani a scos din buzunar Carmen Iohannis, pentru eșarfa purtată în vizita oficială din Emiratele Arabe Unite

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Carmen Iohannis nu trebuie să plătească pentru ținutele sale vestimentare

Andreea Tincu, designerul care se ocupă de ținutele vestimentare ale lui Carmen Iohannis din 2015, este cea care îi propune și realizează îmbrăcămintea acesteia la evenimentele oficiale. Din spusele creatorului de modă, colaborarea dintre cele două a început printr-un simplu e-mail.

„Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei.

Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă prima-doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că primei-doamne i-au plăcut colecțiile mele”, a declarat designerul pentru forbes.ro.

De asemenea, designerul a mărturisit faptul că Prima Doamnă nu plătește ținutele, ci doar le îmbracă, iar mai apoi le înapoiază.

„Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei și reclama este, bineînțeles, benefică”, a mai spus creatoarea de modă pentru aceeași sursă.

Citește și: Ce venituri are Klaus Iohannis, premierul și liderii celor două camere din Parlament

Câți bani a scos din buzunar Carmen Iohannis, pentru eșarfa purtată în vizita oficială din Emiratele Arabe Unite

[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce ținută surprinzătoare a purtat Carmen Iohannis, la vizita președintelui în Emirate. Soția președintelui Klaus Iohannis a uimit cu noua sa apariție

Ce venituri are Klaus Iohannis, premierul și liderii celor două camere din Parlament

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies