Cătălin Cazacu, pregătit să se căsătorească anul acesta cu Ramona Olaru: „Vreau să fie cât mai repede”

Catalin Cazacu

Acesta își dorește să întemeieze o familie cu frumoasa prezentatoare TV. În ce relații sunt cei doi acum.

Încurcate sunt căile dragostei, cel puțin atunci când vine vorba despre relația dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru!

Cei doi formează un cuplu de câteva luni de zile, însă relația lor a fost marcată de mai multe împăcări și despărțiri, după cum au recunoscut amândoi.

Acum, fostul concurent de la Exatlon, se vede la casa lui alături de Ramona și, în plus, și-ar dori ca frumoasa asistentă TV să îi dăruiască și un copil.

Citeste si: Cu cine a ieșit Ramona Olaru în oraș după ce a anunțat că este singură! Cătălin Cazacu a lipsit din peisaj: „Am avans de două tequila”

După ce Ramona a declarat că vrea să devină mămică în 2022, Cazacu a anunțat că ar vrea să se căsătorească în acest an.


„Nu îmi mai doresc neapărat ceva (pentru anul 2022, n.r.). Sunt atât de călită, încât nu poate veni ceva ce nu aş putea manageria! Dar dacă vrei ceva neapărat, de mult îmi doresc un copil, aşa că poate în 2022 vine!', a dezvăluit Ramona în cadrul unui interviu pentru tvmania.ro.

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

Catalin Cazacu si Ramona Olaru

Catalin Cazacu si Ramona Olaru se pregatesc de nunta

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Cătălin Cazacu este foarte hotărât să fie alături de Ramona pentru tot restul vieții, chiar dacă relația lor a avut parte de mai multe suișuri și coborâșuri în primele luni.

„Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc.

I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim.Sper să fie anul acesta”, a declarat Cazacu pentru click.ro.

Cătălin Cazacu nu i l-a prezentat pe fiul ei Ramonei

În plus, Cătălin a recunoscut faptul că Ramona nu l-a cunoscut încă pe fiul său, însă că se va întâmpla acest lucru în curând.

„Nu, încă nu a cunoscut-o, dar se va întâmpla și lucrul acesta, tot anul acesta”, a spus sportivul.Citește și:

Calendarul curățeniei în fiecare zi, săptămână și lună

Cine este Gigi Becali. “Eu am fost născut în lagărul de concentrare. Şi mama mea, când era însărcinată, se ruga să aibă un băiat.”

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies