Catalin Botezatu taie si spanzura la “Bravo, ai stil!”: “Concurentelor ar trebui sa le fie un pic teama in aceasta seara!”


In editia din aceasta sambata, de la ora 22:00, Catalin Botezatu este invitatul vedeta ce va avea un cuvant de spus in ceea ce priveste alegerile concurentelor de la “Bravo, ai stil!”.

 

Tema aleasa pentru Gala eliminatorie este “Ma marit”, iar vasta experienta a designerului vestimentar este inca un motiv in plus ca fetele sa se teama de momentul jurizarii.
Rochii clasice de mireasa, extravanante sau nonconformiste, abordari diferite de look, momente artistice si dezvaluiri de culise; toate acestea vor putea urmari telespectatorii Kanal D, incepand cu ora 22:00.
“Dupa multe emisiuni legate de fashion, chiar stiu cu ce se mananca acest lucru, iar concurentelor ar trebui sa le fie un pic teama in aceasta seara”, a spus Catalin Botezatu.
Nu ratati Gala “Bravo, ai stil!” difuzata maine seara, de la ora 22:00, la Kanal D!

Tema aleasa pentru Gala eliminatorie este “Ma marit”, iar vasta experienta a designerului vestimentar este inca un motiv in plus ca fetele sa se teama de momentul jurizarii.

Rochii clasice de mireasa, extravanante sau nonconformiste, abordari diferite de look, momente artistice si dezvaluiri de culise;toate acestea vor putea urmari telespectatorii Kanal D, incepand cu ora 22:00.

“Dupa multe emisiuni legate de fashion, chiar stiu cu ce se mananca acest lucru, iar concurentelor ar trebui sa le fie un pic teama in aceasta seara”, a spus Catalin Botezatu. Nu ratati Gala “Bravo, ai stil!” difuzata maine seara, de la ora 22:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”.  Clisura Dunarii – frumusetea nepereche a fluviului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri