Catalin Botezatu – nunta in India


Catalin Botezatu, amfitrionul show-ului de la Kanal D, “Supermodels by Catalin Botezatu” se afla de cateva zile intr-o destinatie exotica.

 

Calatoria a fost prilejuita de o prezentare de moda pe care designerul a organizat-o in indepartatul paradis hindus.
Cum nu putea rata sa se bucure de spectacol, imediat dupa prezentarea de moda a luat parte la o ceremonie religioasa in stil hindus; o petrecere ca cea din basme, cu 3 zile si 3 nopti de veselie.
“Imediat dupa prezentare am luat avionul catre o destinatie incredibila. Am luat parte la o nunta in stil indian care in realitate depaseste orice imaginatie. Au fost 3 zile de sarbatoare pline de culoare, muzica, rauri de flori naturale pretutindeni, ritmuri de tobe, tamburine si tot felul de instrumente de care nu am mai auzit sau vazut vreodata ,miresme de mirodenii si flori, toate intr-un singur loc. O nebunie!”, a povestit Catalin Botezatu.
Cu siguranta, aceasta experienta inedita isi va pune amprenta pe multe dintre viitoarele colectii semnate de celebrul designer.
Pe Catalin Botezatu il puteti urmari in fiecare sambata si duminica, de la 21:30, la Kanal D, prezentand “Supermodels by Catalin Botezatu”, o combinatie intensa de reality cu transformari inedite, probe dure si sedinte foto spectaculoase.

Calatoria a fost prilejuita de o prezentare de moda pe care designerul a organizat-o in indepartatul paradis hindus. 

Cum nu putea rata sa se bucure de spectacol, imediat dupa prezentarea de moda a luat parte la o ceremonie religioasa in stil hindus; o petrecere ca cea din basme, cu 3 zile si 3 nopti de veselie.“Imediat dupa prezentare am luat avionul catre o destinatie incredibila. Am luat parte la o nunta in stil indian care in realitate depaseste orice imaginatie. Au fost 3 zile de sarbatoare pline de culoare, muzica, rauri de flori naturale pretutindeni, ritmuri de tobe, tamburine si tot felul de instrumente de care nu am mai auzit sau vazut vreodata ,miresme de mirodenii si flori, toate intr-un singur loc. O nebunie!”, a povestit Catalin Botezatu.Cu siguranta, aceasta experienta inedita isi va pune amprenta pe multe dintre viitoarele colectii semnate de celebrul designer. Pe Catalin Botezatu il puteti urmari in fiecare sambata si duminica, de la 21:30, la Kanal D, prezentand “Supermodels by Catalin Botezatu”, o combinatie intensa de reality cu transformari inedite, probe dure si sedinte foto spectaculoase.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Livian de la Puterea dragostei a ajuns acasă, la părinții săi! Cu cine s-a trezit la ușă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri