Cătălin Botezatu despre Mama Zina: „Aș vrea să mă duc să o văd, sper să nu fie pentru ultima oară”


Designerul Cătălin Botezatu este marcat de tot ce se petrece cu Zina Dumitrescu în ultimul timp. Starea de sănătate a celebrei creatoare de modă s-a degradat mult.

Zina Dumitrescu, în vârstă de 82 de ani, se află de câțiva ani la azil, la Ghermănești.

În ultima perioadă de timp, creatoarea de modă cunoscută drept Mama Zina, a slăbit foarte mult, 10 kilograme. Cătălin Botezatu, care are o relație extrem de strânsă cu creatoarea de modă, este profund marcat de situația în care se află aceasta.

Citeste si: Veste cumplită despre starea Zinei Dumitrescu: ”Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece”

„E tragic ce i se întâmplă Mamei Zina! Nu știu ce să spun, pentru că, în cazul de față, cunoscând-o atât de bine, cuvintele sunt de prisos…

„Nu vreau să mă gândesc la nimic rău, pentru că oamenilor buni nu trebuie să li se întâmple lucruri rele, oamenii buni trebuie să primească din partea noastră doar gânduri pozitive. De aceea, în aceste clipe, energia noastră trebuie să fie canalizată către Mama Zina.

Plec din țară, din păcate, săptămâna asta, dar imediat ce am să mă întorc, aș vrea să mă duc să o văd și…sper să nu fie pentru ultima oară”, a mai spus el.

sursa: libertatea.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Maria a murit în urma unei operații la nas. Era primită cadou de familie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri