Cătălin Botezatu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Nu duce lipsă de un alt bărbat”


Cătălin Botezatu a vorbit despre divorțul antrenorului de impresară


In articol:

Prieten foarte bun cu soții Reghecampf, Cătălin Botezatu, a ținut să facă mici precizări în ceea ce privește divorțul care a zguduit din temelii showbiz-ul românesc. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” și-a spus părerea despre situația actuală dintre cei doi, mai ales acum că Anamaria Prodan a confirmat că nu mai există cale de întoarcere. Se pare că acesta o susține mult pe sexy-impresară și este mai mult ca sigur că o să-i fie bine și după acest episod mai puțin plăcut din viața ei.

Citeste si: Anamaria Prodan vrea să plece din țară și să se îndepărteze de bărbații români: “Nu mai vreau…”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Botezatu: „Anamaria este o femeie deșteaptă”

Designerul este alături de Anamaria Prodan, spune că o susține și că înțelege foarte bine că au existat sentimente puternice în relație, dar acest lucru nu trebuie să o împiedice să își trăiască viața la maxim, exact așa cum a făcut și până acum. De asemenea, Cătălin Botezatu mărturisește că este mai mult ca sigur că impresara are foarte mulți admiratori și amândoi, atât ea, cât și Laurențiu Reghecampf își vor regăsi în cele din urmă fericirea și echilibrul, chiar dacă situația actuală pare că va lăsa urme adânci pe viitor.

„Asta este viața. Anamaria este o femeie deșteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari și îmi sunt prieteni.  Cu siguranță își vor găsi echilibrul și vor depăși. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubești este greu să depășești momentul atât de ușor, dar asta este. Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, știu, mi s-a întâmplat și mie.

Dar viața e frumoasă și trebuie să ne gândim mereu că e scurtă și trebuie trăită la maxim", a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV. 

Citeste si: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre relația sa cu Dan Alexa: „Dacă eu te bat, sunt cu tine?!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Botezatu: „Toată lumea are regrete”

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil” a ținut să puncteze faptul că fiecare om în parte are regrete cu privire la anumite experiențe din viață, însă unele situații nu pot fi planificate și schimbate din timp: „Dacă stăm așa să o tărăgănim după oricine, fie că a fost marea ta iubire, atunci ne pierdem timpul. Și ajungi într-un punct în care te întrebi de ce nu ai profitat de acest timp să-ți faci viața mai bună. Sunt "de ce-uri" din astea și regrete, pentru că toată lumea are regrete pe care nu le mai poți întoarce, nu mai poți face nimic", a mai spus Cătălin Botezatu.


Abonează-te pe

Citește și:

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt împreună? Unde au fost văzuți sărutându-se

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Roxana de la Puterea dragostei s-a mutat definitiv din țară! Unde va locui de acum frumoasa şatenă

Celia, noi declarații despre sarcină: „Am mai pierdut sarcini. Mi-era frică să mă bucur”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri