Cat timp iubesc zodiile! Nativii care se plictisesc repede de partenerul de viata


Cat timp iubesc zodiile! Nativii care se plictisesc repede de partenerul de viata

Dragostea este un sentiment mirific, care ne poate aduce în al nouălea cer. Totuşi, ea nu durează o veşnicie. Iată cât timp sunt dispuse zodiile să iubească!

  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Când decizi să intri într-o relaţie, te implici cu totul în ea. Nu eşti genul de persoană care să se folosească de întâlniri doar pentru a-şi satisface nevoile trupeşti sau pentru a nu rămâne singur. Pentru tine, întâlnirile reprezintă o modalitate de a afla dacă o persoană este potrivită să îţi fie alături pentru tot restul vieţii. Când te îndrăgosteşti, e un fel de dragoste pentru totdeauna. Cel mai probabil te vei îndrăgosti doar o dată în timpul vieţii pentru că eşti genul de persoană care nu se grăbeşte în a face o asemenea alegere, iar când o vei face, vei şti că el/ea este alesul/aleasa inimii tale şi că sentimentele dintre voi vor fi veşnice.

  • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Eşti un romantic incurabil, ceea ce înseamnă că probabil te simţi ca şi cum te-ai îndrăgosti de cineva nou în fiecare zi. Cert este că îţi place să iubeşti. În perioada adolescenţei, ai simţit adevărata intensitate a iubirii, dar ai simţit şi cum este să ai inima făcută bucăţele.

Dacă nu ţi s-a întâmplat asta până acum, pregăteşte-te. Te vei îndrăgosti de două ori de-a lungul vieţii tale: o dată când eşti tânăr şi naiv, iar a doua oară când eşti gata să îţi deschizi inima să iubeşti din nou, iar atunci vei şti că e pentru totdeauna.

  • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Când vine vorba de iubire, eşti precum un puşti în magazinul cu dulciuri.

Eşti prea entuziasmat şi crezi că poţi avea totul (şi o să încerci să ai totul) înainte să analizezi mai bine situaţia. Problema este că, deşi ai o inimă mare, nu reuşeşti să oferi iubire în doze sănătoase atât pentru tine, cât şi pentru cei din jur. Te pricepi mult mai bine să începi lucrurile decât să le sfârşeşti. Aşa că, doar pentru că spui că iubeşti pe cineva, nu înseamnă neapărat că te vezi cu acea persoană pentru totdeauna. Astfel, e cel mai probabil să te îndrăgosteşti de patru ori în timpul vieţii tale. Când spui "pentru totdeauna" înseamnă, de obicei, până te plictiseşti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Luna Plina din 27 iunie 2018 pentru zodii

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Ce vibratie are numele tau? Tainele lui Mihai Voropchievici

Ana Radu este insarcinata

Zodii condamnate sa iubeasca pe cine nu trebuie! Vor fi dezamagite de multe ori

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri