Cat sport trebuie sa faci ca sa arzi caloriile de la un simplu covrig cu mac


De multe ori alegem sa mancam pe graba un covrig atunci cand ne e foame. Consideram ca e inofensiv si ca nu are foarte multe calorii.

E important de stiut ca un simplu covrig are totusi cel putin 330 de calorii care se transfora în depozite de grasime daca nu facem sport.

Ela Craciun a aflat de la antrenorul ei de fitness cat de periculos e consumul de covrigi si cat sport trebuie sa faca pentru a arde acele 330 de calorii ingerate în doar cateva minute. Vedeta a povestit întreaga experienta pe blogul ei si ne arata ce exercitii fizice putem face în parc pentru a da jos ce am acumulat de la o simpla gustare de acest tip.

„Un covrig cu mac are cam 330 de calorii. Unul cu susan depaseste 400 de calorii. Cat de mult conteaza pentru corpul nostru o mica gustare si cum face sa ardem caloriile în plus pe care le-am capatat dupa masa? Eu am facut experimentul cu un covrig, alaturi de antrenorul meu preferat, Cornel Moca, care mi-a aratat ce exercitii pot face pentru a arde rapid caloriile, declara vedeta.

„In functie de forma sportiva a fiecaruia se pot arde cele 330 de calorii în 10 minute sau o jumatate de ora. In parc putem face urmatoarele exercitii.

• Un minut alergare usoara pe loc. Incepem usor apoi din ce în ce mai repede.

• 1 minut de sarituri cu bratele largi.

• Alergare usoara pe loc. E important  sa nu ne oprim brusc. Sa lasam organismul sa îsi recina treptat. Pana acum avem 25 calorii arse.

• Urcam cu fiecare picior pe bordura 1 minut. Cu cat sarim mai repede numrul de calorii arse creste. 7 minute pana acum. 40 calorii.

• Fandari alternative înapoi pentru 1 minut. Tonifiaza coapsele. Ard calorii.

• Punem palmele pe banca si ridicam genunchii. 1 minut.

• Genuflexiuni cu ridicare de picior. 1 minut. Pana acum 15 minute si 83 calorii.

• Genuflexiuni cu mainile sprijinite la spate pe banca. 1 minut. 100 calorii pana acum.

Asadar, în 16 minute am avut 7 tipuri de exercitii a cate 1 minut fiecare. 100 calorii arse. Prin urmare, ca sa ardem un covrig simplu cu mac trebuie sa repetam de 3 ori aceasta serie”.
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri