Cât de mândră este Maria Cârneci de ea. Ce a spus artista despre intervențiile estetice: “Aș vrea să-mi fac, e adevărat, sunt cântăreață.”

Cât de mândră este Maria Cârneci de ea. Ce a spus artista despre intervențiile estetice: “Aș vrea să-mi fac, e adevărat, sunt cântăreață.”
Cât de mândră este Maria Cârneci de ea. Ce a spus artista despre intervențiile estetice: “Aș vrea să-mi fac, e adevărat, sunt cântăreață.”

Maria Cârneci a vorbit despre operațiile estetice.

Maria Cârneci, îndrăgita și cunoscuta interpretă de muzică populară, cu apariții spectaculoasă de fiecare dată pe scenă, a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre mândrie și despre micile intervenții la care apelat în viața ei, dar și motivul pentru care nu a ajuns la operații chirurgicale.  “Mândra sunt așa cum sunt! Am plâns foarte mult după disparițiile celor dragi. Eu nu mi-am făcut nicio intervenție, adică nu e vorba că eu mă feresc de cineva.

Am fost la mai mulți prieteni, doctori esteticieni, am întrebat. Am fost cu o prietenă la un doctor care mi-a pus foarte puțin la ochi, dar înainte să se întâmple cu soțul. După ce s-a întâmplat cu soțul, am fost tot așa la un prieten, pentru că am plâns prea mult, iar în jurul ochilor eram roșie. Nu pentru că mă alegea mama sau voiam să fiu miss, tot din respect pentru public, dar nu am apucat, nu am avut starea și nu mi-am făcut nimic.”,
povestit Maria Cârneci.

Motivele pentru care Maria Cârneci este mândră de propria persoană

Citește și: Maria Cârneci a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă un părinte bun. Cum și-a crescut artista fiul: „L-am crescut așa de frumos și mereu am vorbit cu el ca și cu un prieten.”

Maria Cârneci
Maria Cârneci[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Maria Cârneci a vorbit despre posibilele conflicte pe care le-ar fi avut cu colegii săi de breaslă: „Nu m-am certat în viața mea. Să mă cert, să jignesc pe cineva, cu ce drept?”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Artista a spus că este mândră de ea exact așa cum e, deși poate și-ar dori în anumite momente să apeleze la mici retușuri.

Frica de operații, de ace și de spital a ținut-o departe de aceste intervenții, iar ea a mai declarat că atunci când merge la cântări, nu-i ține nimeni evidența noilor riduri apărute.  “Aș vrea să-mi fac, e adevărat, sunt cântăreață. Aș vrea poate în frunte un pic, poate la ochi, poate la buze, dar nu să-mi fac operație periculoase, pentru că mi-e frică, când m-am măritat și mi-a luat sânge, era să mi se facă rău.
Cu medicina sunt varză. Sunt mândra! Sunt mândra că am simțul umorului, că Dumnezeu are grijă de mine, toți cei care mi-au fost dragi, iubesc lumea, iubesc viața. Eu nu caut la un om să-i văd minusurile, să văd lipsurile, eu caut să văd frumusețea lui și o descopăr, dacă există. Sunt mândra așa cum sunt, chiar dacă am un rid. Să arat ca una de 25? Că eu, când mă duc la o cântare, nu-mi spune nimeni că “doamna Maria, ți-a mai apărut un rid.”
, a mai povestit Maria Cârneci.

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.roCitește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Maria Cârneci a vorbit despre posibilele conflicte pe care le-ar fi avut cu colegii săi de breaslă: „Nu m-am certat în viața mea. Să mă cert, să jignesc pe cineva, cu ce drept?”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies