Cat de dependenta esti de partenerul tau, in functie de zodie

Cat de dependenta esti de partenerul tau, in functie de zodie
Cat de dependenta esti de partenerul tau, in functie de zodie

Exista cateva zodii care traiesc efectiv viata partenerilor lor, sunt sufocante si extrem de dependente de acestia

Exista cateva zodii care traiesc efectiv viata partenerilor lor, sunt sufocante si extrem de dependente de acestia, in timp ce alte zodii nu concep sa nu aiba spatiu personal. Afla de la noi cum sunt zodiile:

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt firi independente. Se descurca singure in viata si, daca au nevoie de ceva de la partenerul lor, acel lucru este iubire. In rest, cam orice alt aspect al vietii lor este usor rezolvabil pentru ei.

Taur

Nativii din zodia Taur sunt firi rabdatoare si calme. Dependenta lor fata de partener exista insa este bine ascunsa si rar poate fi observabila. Acestia au nevoie de mai mult decat iubire, au nevoie de intelegere si sprijin.

Cat de dependenta esti de partenerul tau, in functie de zodie
Cat de dependenta esti de partenerul tau, in functie de zodie[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Dualitatea Gemenilor se resimte si in materie de relatii, acestia fiind un amestec intre dependenta si independenta.

Pe de o parte nu isi doresc sa fie prea legati de o persoana, pe de alta parte, vor sa fie iubiti.

Rac

Racii sunt atat de sensibili, au nevoie de contact constant cu partenerul. Cand sunt langa partener, afectiunea e la cote maxime. Cand nu sunt langa partener, trebuie sa fie in comunicare constanta cu acesta. Dependenta lor fata de partener este foarte mare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Leu

Leii gandesc despre ei ca sunt complet independent. In realitate, ei depind de atentia celor din jur. Adora sa fie lideri, adora sa fie admirati. Daca partenerul tau nu iti ofera un comportament similar la adresa ta, vei cauta pe altcineva.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioara sunt finite rezonabile per ansamblu si nu au o nevoie uriasa si dependenta de partenerul lor insa au si acestia momentele sale. Poti fi o fire extrem de independenta, dar mereu te intorci in bratele lui.

Balanta

Balantele nu suporta ideea de a fi singure. Si deseori devin dependente de partenerul lor. Cauta sa mascheze aceasta nevoie constanta de partener, insa ea exista si este foarte puternica.

Scorpion

Prin natura ta, nu depinzi de oameni, nici macar de partenerul tau. Daca insa te trezesti in situatia in care investesti sentimente intr-o alta persoana si acea persoana nu iti raspunde cu aceeasi afectiune, atunci comportamentul tau este efectat.

Cat de dependenta esti de partenerul tau, in functie de zodie
Cat de dependenta esti de partenerul tau, in functie de zodie[Sursa foto: PixaBay]

Sagetator

Te descurci si te dezvolti extraordinar de unul singur. Per ansamblu, tu nu ai nevoie de altcineva.

Esti cea mai independenta zodie din punct de vedere emotional si, inainte sa te implici in relatie cu cineva, iti instruiesti partenerul cu privire la independentaa si libertatea de care ai nevoie.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Capricorn

Te descurci foarte bine singur insa, cand te implici intr-o relatie, ajungi sa fii dependent de partener. Familia este un aspect extrem de important pentru tine insa nu vei lua o decizie pripita, doar pentru a incepe procesul de a-ti construi o viata cu cineva.

Varsator

Esti independenta intruchipata. Nimeni nu este ca tine. Faci lucrurile de unul singur, chiar si calatoriile si drumetiile. Si iti place asa. Iti este greu deseori sa incepi o relatie serioasa si sa o pastrezi pentru ca alti oameni nu sunt ca tine.

Pesti

Odata ce te-ai indragostit, ai devenit complet dependent de partener. Vei face aproape orice pentru el, vei face tot ce iti sta in putinta sa il stii fericit, ca sa ramana cu tine. Nevoia ta fata de partener te face extrem de vulnerabila.

Citeste si: Cum iti dai seama daca are planuri serioase cu tine, in functie de zodie

Citeste si: Combinatii zodiacale pline de fericire



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies