Cum iti dai seama daca are planuri serioase cu tine, in functie de zodie

Cum iti dai seama daca are planuri serioase cu tine, in functie de zodie
Cum iti dai seama daca are planuri serioase cu tine, in functie de zodie

Poate ești genul de femeie care își dorește foarte mult o căsnicie, o femeie care nu vrea să își piardă timpul cu un bărbat care nu te va cere

Are planuri serioase cu tine? Zodia lui îți spune totul! Poate ești genul de femeie care își dorește foarte mult o căsnicie, o femeie care nu vrea să își piardă timpul cu un bărbat care nu te va cere niciodată în căsătorie. Sau poate ești femeia care visează la o relație fericita și ești complet neinteresata de un act. Acum ai posibilitatea să afli ce își dorește și el, în funcție de zodia din care face parte.

Oamenii se confruntă cu personalități foarte diferite și au modalități diferite de a se raporta la o relație. Însă, pentru cele mai multe dintre femei, este destul de important să știe dacă partenerul de viață va ajunge să îi fie soț.

Cum iti dai seama daca are planuri serioase cu tine, in functie de zodie
Cum iti dai seama daca are planuri serioase cu tine, in functie de zodie[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecul este o fire tare aventuroasă și vrea că toată lumea să știe acest lucru, inclusiv iubita lui.

Este o fire care își dorește să călătorească fără oprire și este foarte posibil să nu fie deloc interesat să se așeze la casa lui. Este bărbatul perfect pentru tine dacă și tu preferi același stil de viață.

Taur

Taurul este în natura lui o fire răbdătoare șiă. El știe că persistența sa vă aduce roade până la urmă. Partenerul tău din această zodie este dedicat relației voastre și știe cum să te facă să zâmbești.

Taurul cel mai probabil te va conduce la altar.

Gemeni

Un bărbat din zodia Gemeni este plin de energie și se adaptează foarte ușor în orice situație. Acesta adoră să călătorească, să cunoască oameni și locuri noi. Este un pic imatur și necesită răbdare din partea ta, astfel încât el să ajungă la maturitatea necesară unei căsnicii.

Rac

Bărbatul din zodia Rac este o fire căreia chiar îi pasă.

Este genul de om care pune nevoile tale înaintea nevoilor lui. Este foarte atent cu tine și iți urmează direcția. Este bărbatul care renunță la ieșirile cu băieții, se dedică intru totul relației și, la momentul potrivit, va face pasul spre altar.

Leu

Leul este un personaj darnic și bun. Este omul care iți oferă tot ce e mai bun, este omul care urcă în carieră ca să iți ofere un trai cât mai bun.

Bărbați cu gânduri serioase ca el sunt greu de găsit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fecioară

Este o fire exagerat de analitică. Planifică totul în detaliu și iți spune ce să faci. Nu ai nevoie de un părinte, ci de un iubit.

Balanță

Bărbatul Balanță este întotdeauna sufletul petrecerii. Este o fire sociabilă și îi place să flirteze. Poate fi un iubit bun pentru tine dar doar dacă acest aspect este convenabil pentru el. Are gânduri de căsătorie, însă va avea aceleași porniri și ca soț.

Scorpion

Bărbatul Scorpion nu este pregătit pentru căsătorie și tu cunoști foarte bine acest aspect. Este bărbatul care mai degrabă te trage în jos decât te motivează.

Te întrebi oare dacă se va schimba? Nu iți face speranțe.

Cum iti dai seama daca are planuri serioase cu tine, in functie de zodie
Cum iti dai seama daca are planuri serioase cu tine, in functie de zodie[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Este o fire exagerat de directă și nu prea îi pasă dacă te rănește cu lucrurile pe care le spune. Este foarte impulsiv și nu știe când să se oprească. Te va duce la altar, da, dar trebuie să te gândești bine dacă asta ai de gând să suporți toată viața.

Capricorn

Este un om foarte răbdător. Sunteți pe aceeași lungime de undă și formați un cuplu perfect. Acționați ca o echipă în fiecare zi, comunicați eficient și rezolvați problemele cu brio. Este un om pe care te poți baza și știi sigur că vei avea o căsnicie minunată alături de el.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Vărsător

Vărsătorul este omul care îi apără pe cei care nu se pot apăra singuri. Este omul care știe că a dărui este mai important decât a primi. Știe să iți fie alvturi și are gânduri serioase. Este un viitor soț bun, pentru că vrea să fie bun.

Pești

Este un om plin de empatie care te va duce departe. Cu el există echilibru, veți ajunge la căsnicie și va fi una reușită.

Citeste si: Combinatii zodiacale pline de fericire



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies