Cât de bogat poți deveni în funcție de ziua nașterii. „Multora le este frică să se îmbogățească și să ceară”


Aflați din rândurile următoare cum influențează ziua nașterii norocul vostru la bani.


In articol:

În

numerologie, cifra nașterii poate influența parcursul omului pe diferite planuri. De asemenea, chiar dacă o anumită persoană este sortită unui eșec sau unui succes în viață, există anumiți factori și anumite acțiuni care pot influența acest parcurs al omului în viață.

Cât de bogat poți deveni în funcție de ziua nașterii

Citește și: Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului. „Niciodată nu le spui ce să facă”

Cât de bogat poți deveni în funcție de ziua nașterii

În cadrul unei emisiuni, Oana și Adina Timofte, specialiste în numerologie, au explicat care este norocul fiecăruia la bani în funcție de ziua nașterii.

Atunci când ne referim la ziua nașterii din punct de vedere financiar, aceasta se calculează adunând-o cu cifra 1, care simbolizează banii. Rezultatul trebuie să fie cuprins între 1 și 9.

De exemplu, pentru cei născuți în data de 07.04.2001,

vom lua doar cifra 7 pe care o adunăm cu 1 și ne dă 8. Astfel, cifra banilor este 8.

Pentru cei născuți în data de 27.03.1998, avem 2+7=9, pe care îl adunăm cu 1 și ne dă 10, adică 1+0=1. Așadar, cifra banilor este 1.

Cifra banilor 1

Cei cu cifra banilor 1 au un noroc mare la bani, dar trebuie să aibă grijă la atitudinea față de ceilalți și trebuie să aibă curajul și determinarea de a acționa astfel încât să câștige bani.

Pot atrage sume extraordinare de bani, însă multora le este frică să se îmbogățească și să ceară ”, explică specialistele în domeniu.

Totodată, există și anumite modalități prin intermediul cărora putem să atragem banii asupra noastră.  „ Dacă cei care au cifra 1 simt că nu au noroc la bani, trebuie să-și achiziționeze un plic verde și odată pe săptămână, pe lună, cum pot ei, să pună sume de bani care să aibă cifra trei ”, spun specialistele în numerologie. Tot ele le recomandă celor cu cifra banilor 1 ca duminică să mănânce ceva dulce.

Cifra banilor 2

Cifra 2 este o cifră a ghinioniștilor. Aceasta atrage pagube, datorii și trădare.

Pentru cei care au cifra banilor 2 este foarte important să aibă o armonie și o relație sănătoasă și de iubire cu o figură maternă. De asemenea, calitatea relațiilor este foarte importantă pentru cei cu cifra 2. Specialistele în numerologie le recomandă celor care au cifra banilor 2 să postească în fiecare luni., după posibilități.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Fiica Madonnei, umilită la prezentarea Marc Jacobs dupa ce i s-a refuzat accesul în clădire- radioimpuls.ro

Cifra banilor 3

Citește și: Ce ne aduce anul 2023? ”Va fi despre credință, preoți, biserică...”

Cât de bogat poți deveni în funcție de ziua nașterii

Citeste si: Derin îl trădează pe Volkan! Aflați cum va decurge planul de răzbunare pus la cale de Asya și ce se va întâmpla cu mariajul lui Volkan, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00!- kanald.ro

Citeste si: Cum arată cel mai bătrân câine din toate timpurile. Bobi are 30 de ani și a scăpat de la moarte miraculos- VIDEO- stirilekanald.ro

La cei cu cifra banilor 3, banii vin cu ușurință. Din păcate, aceștia nu prea știu cum să economisească. Totodată, trebuie să fie foarte atenți cum vorbesc cu banii și să nu le spună celor din jur despre planurile lor financiare pentru a nu atrage energii negative.

„Dacă ai cifra 3 și nu ai flux financiar, înseamnă că ceva se întâmplă cu comunicarea ta.”, spun specialistele în domeniu. Tot ele le recomandă celor cu cifra banilor 3 să poarte miercuri un obiect de vestimentație de culoare galben.

Cifra banilor 4

La cei cu cifra 4, banii sunt limitați și pentru ei banii înseamnă muncă până la epuizare, asta fiind un principiu foarte strict și limitativ.

Pentru acești oameni, relația cu tatăl este foarte importantă. „ Dacă avem o relație defectuoasă cu tatăl, banii nu vin cum ar trebui.”, explică specialistele în numerologie.

Cei cu cifra banilor 4 trebuie ca din când în când să își facă singuri un cadou pentru că de fiecare dată când vor cheltui bani pentru ei înșiși, aceștia se vor întoarce și se vor înmulți.

Cifra banilor 5

Persoanele cu cifra banilor 5 au un noroc foarte mare la bani. Din păcate, la ei banii vin, dar pleacă foarte repede.

5- ul este mai haotic și odată ce are bani este posibil să meargă la jocuri de noroc, să cheltuie pe ceea ce nu este nevoie .”, spun specialistele în domeniu.

Tot ele recomandă celor care au cifra banilor 5 ca 10% din câștigul lor să-l ofere unui membru al familiei într-un plic galben și joia să poarte un obiect de vestimentație verde.

Cifra banilor 6

Aceste persoane au un foarte mare noroc la bani, în schimb, vorbim despre oamenii cărora efectiv le este frică să se îmbogățească. Aceștia se mulțumesc cu ce au, iar banii vor veni la ei limitativ, respectând un flux normal.

Acestor persoane le este recomandat să ofere o îmbrățișare din suflet mamei și în zilele de miercuri să ofere unei femei din familie sume de 6 sau 60 de lei.

Cifra banilor  7

Citește și: Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Cât de bogat poți deveni în funcție de ziua nașterii

Aici întâlnim două categorii de oameni, care se află la poli opuși: oameni ghinioniști și oameni norocoși.

7- le este cel care citește, cel care devorează informații și trebuie să folosească intelectul pentru a face bani”, spun specialistele în numerologie.

De asemenea, pentru cei cu cifra banilor 7, 2023 este anul în care pot face foarte mulți bani. Ei trebuie să hrănească un câine negru și să rostească o rugăciune în special vinerea.

Cifra banilor 8

Aceste persoane au un noroc infinit la bani, dar pentru ei intervine karma. Astfel, banii vor veni la tine în funcție de cum te comporți cu cei din jurul tău. De asemenea, odată ce au karma pe bani, o pot plăti mulți ani de acum încolo. De aceea este foarte important să dea mereu datoriile înapoi.

Totodată, persoanele cu cifra banilor 8 abandonează foarte ușor. Trebuie să învețe să nu abandoneze la primul pas pentru că au potențial foarte mare și să aibă o atitudine de iubire și recunoștință față de cei care i-au ajutat din punct de vedere financiar.

Cifra banilor 9

9 nu este foarte disperat după bani, dar are foarte mare noroc la bani .”, spun specialistele în domeniu. Cei cu cifra banilor 9, tot ce ating se transformă în bani.

Pentru ei marțea trebuie să fie zi de rugăciune și să rostească în special una de curățare. De asemenea, un alt truc pentru a atrage banii constă în adăugarea sării de mare în apa pe care o folosesc pentru a spăla pe jos. Totodată, pentru cei cu cifra banilor 9, e foarte importantă legătura cu animalele. Atitudinea de mânie, regrete, furie îndepărtează fluxul financiar.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce noroc ai la bani în funcție de data nașterii. „Ei și când n-au, de fapt tot au!”

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului. ,,Mulți oameni nici nu visează”

Horoscop săptămâna 6-12 februarie. ZODIA care dă marea lovitură, oportunități uriașe - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Horoscop 4 februarie 2023. Zodiile care vor învăța să aprecieze mai mult persoanele importante din viețile lor - stirilekanald.ro

Harika din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de părinții săi! Iată de la cine a moștenit actrița Gözde Türker frumusețea și talentul! - kanald.ro

Fiul Priscillei Presley, Navaronne Garcia, la un pas să fie ucis sub privirile mamei lui cu câteva zile înaintea morții Lisei Marie Presley - radioimpuls.ro

Cine este Pamela Anderson. Biografie: vârstă, carieră, familie. Rolul său în Baywatch i-a adus un succes colosal - wowbiz.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
”Mă iubesc mult de tot.” Bianca Drăgușanu, din nou pe masa medicului estetician! Ce schimbare și-a făcut vedeta
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri