Cât costă o noapte de cazare în apartamentul lui Jorge din Mamaia? „Le-am mobilat superb, pe malul mării, într-un complex cu infinity pool, jacuzzi, spa.”

Cât costă o noapte de cazare în apartamentul lui Jorge din Mamaia? „Le-am mobilat superb, pe malul mării, într-un complex cu infinity pool, jacuzzi, spa.”
Cât costă o noapte de cazare în apartamentul lui Jorge din Mamaia? „Le-am mobilat superb, pe malul mării, într-un complex cu infinity pool, jacuzzi, spa.”

Artistul a intrat în domeniul afacerilor.

Jorge a investit anul acesta în 5 apartamente situate într-una dintre cele mai luxoase stațiuni de pe litoralul românesc. Artistul a intrat cu mari speranțe în domeniul afacerilor și a investit bani frumoși într-un complex de lux.

Cu cât închiriază Jorge un studio în plin sezon?

Citește și: Jorge trage un semnal de alarmă în mediul online: „Fetele nu își găsesc iubiți. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi.”

Cât costă o noapte de cazare în apartamentul lui Jorge din Mamaia?
Jorge [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cine este Ramona Prodea, soția lui Jorge. „La ea serviciile contează cel mai mult și, bineînțeles, atenția și cuvintele frumoase.”

Artistul a vorbit în cadrul unui interviu despre investiția făcută, spunând că pentru facilitățile pe care le oferă, prețurile sunt accesibile.

Astfel, pentru o noapte în plin sezon, cei care vor să stea la unul dintre studiourile de lux ale lui Jorge vor scoate din buzunar suma de 1200 de lei.

Nu m-am îmbogățit peste noapte. Muncesc pentru asta. Într-adevăr, da, am făcut niște investiții anul ăsta și așteptăm lumea la mare că la noi la mare e cel mai frumos. Oriunde te-ai duce, tot acasă îți place.

Am investit în niște apartamente la mare. Le-am mobilat superb, pe malul mării, într-un complex cu infinity pool, jacuzzi, spa. E foarte frumos. Vreau să vă alegeți o locație la malul mării, unde să vă simțiți bine. E aproape, imediat ai dat o fugă. Îmi place mult că oamenii vin și asta este fabulos, e minunat. În luna iunie, de exemplu, am avut 500-600 de lei pe noapte un studio cu capacitate de 2-4 persoane, adică pot veni 2 părinți cu 2 copii, dar în luna iulie, am înțeles din ceilalți vecini că 1000 de lei pe noapte a fost anul
trecut sau 1200 cel mai scump, în vârf de vară. Asta pentru câteva nopți. În rest, 600-700 la început de iulie, cam așa. E convenabil pentru că avem și bucătării utilate, iar oamenii își pot găti acolo mic-dejun. Sunt și plajele care sunt foarte frumoase și e plaja aia cum era odată, cu nisip fin și nu mergi câțiva kilometri, ceea ce e minunat. Investim și eu și soția mea și ăsta ni s-a părut un proiect foarte frumos și Doamne ajută să se bucure lumea de vacanță frumoasă.”
, a declarat artistul.  

Cât costă o noapte de cazare în apartamentul lui Jorge din Mamaia?
Jorge [Sursa foto: Instagram]Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Irina Columbeanu, recunoscătoare tatălui său pentru grija pe care i-a oferit-o în copilărie: „A sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies