Câștigătoarea concursului “Premi-vara cutreieră țara”, organizat de Radio Impuls, a intrat în posesia premiului – un autoturism nou nouț!

Câștigătoarea concursului “Premi-vara cutreieră țara”, organizat de Radio Impuls, a intrat în posesia premiului – un autoturism nou nouț!
Câștigătoarea concursului “Premi-vara cutreieră țara”, organizat de Radio Impuls, a intrat în posesia premiului – un autoturism nou nouț!

După cele peste 100 de zile de concurs și cei aproape 5000 de înscriși în cursa pentru marele premiu, un autoturism nou nouț, câștigătoarea premiului oferit de Radio Impuls și Kanal D România a intrat în posesia acestuia. Campania dezvoltată de Radio Impuls, în matinalul “Dimineața nebună”, cu Mihai Nicoară și Cosmin Dimăncescu, a devenit deja o tradiție a stației care își antrenează anual ascultătorii în concursuri distractive, cu probe amuzante, câștiguri substanțiale zilnice, dar și cu un premiu mult dorit, un autoturism nou-nouț.

Florentina Mandici, o tânără originară din Suceava, care locuiește în Anglia de câțiva ani, a mărturisit că ascultă online Radio Impuls, aflată chiar și la mii de kilometri distanță de casă. Vizibil emoționată, tânăra câștigătoare a ajuns zilele trecute la sediul Kanal D pentru a-și revendica premiul, alături de soț și copilul cuplului.

“Și acum am emoții, tot nu îmi vine să cred! Credeam că este ceva imposibil să câștig o mașină.

Am venit împreună cu soțul și fetița noastră. Când m-am înscris la concurs, nici nu m-am gândit că aș putea câștiga. Vom merge acum direct spre casă, dar ne vom opri și în câteva locuri din țară. Parcă și Radio Impuls se aude altfel, în această mașină”, a declarat câștigătoarea autoturismului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Radio Impuls a intrat în portofoliul Dogan Media Internațional în martie 2019, alaturându-se astfel Kanal D. Cu 2 studiouri, la Cluj și București, 13 stații locale și peste 4 milioane de ascultători din România care se află în zona de recepție Radio Impuls, stația oferă ascultătorilor un program de infotainment, adresându-se unui public urban, dinamic, dornic de conţinut fresh. Radio Impuls este o reţea cu acoperire în cele mai importante oraşe ale ţării: Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Sibiu, Timişoara, Braşov, Tulcea, Bacău, Râşnov, Bistriţa, Aiud, Târgu Mureș și Craiova.  În

curând, Radio Impuls își va extinde rețeaua și va fi ascultat și de locuitorii din Botoșani, ajungând astfel la o acoperire teritorială de 14 orașe.

Radio Impuls este o rețea comercială care difuzează hituri contemporane și care se adresează unui public urban, cool, dornic să asculte muzică bună și entertainment de calitate.Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cum s-a îmbrăcat Theo Rose la biserică. Ce a spus artista de ținuta partenerului său. „La mine la țară nici nu te primea.”

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Noi detalii în cazul tragediaei de pe râul Natisone. Trupul lui Cristian, tânărul dispărut în Italia, ar fi fost găsit

Cum a simțit Nicolai Tand pierderea tatălui în copilărie. Ce anume l-a făcut pe bucătar să nu mai urmeze studiile atunci. „Și acum mă urmărește puțin.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies