Căsătorită, dar îndrăgostită de alt bărbat…


Căsătorită, dar îndrăgostită de alt bărbat…

Există mai multe motive pentru care o femeie căsătorită poate ajunge să fie îndrăgostită de alt bărbat. Sentimentele sunt mai greu de ţinut în frâu, dar, dacă te afli în această situaţie, cel mai bine ar fi să nu acţionezi după ele.

De cele mai multe ori, îndrăgosteala trece, iar tu rămâi cu al tău soţ. Totuşi, faptul că eşti îndrăgostită de alt bărbat semnalează anumite probleme în relaţia voastră. Dacă până acum ai avut o căsnicie bună, merită, mai bine să te concentrezi asupra lor şi să vezi ce poţi face. Motivele pot fi multe: lipsa romantismului, plictiseala, neglijenţa, lipsa ajutorului.

De ce ai ajuns să fii îndrăgostită de alt bărbat

”Platonică sau nu, faptul că eşti îndrăgostită de alt bărbat semnalează şi anumite probleme în căsnicia voastră. Dacă e vorba de plictiseală sau alte lucruri care ar putea să funcţioneze dacă v-aţi da puţin silinţa, mai bine nu dai „vrabia din mână”.

Soluţia nu e să schimbi partanerul. În foarte multe cazuri, aceleaşi dificultăţi apar şi în noile relaţii, aşa că nu vei face decât să te confrunţi cu ele mai devreme sau mai târziu.

Pune pe hârtie nemulţumirile tale şi găseşte o cale de a le rezolva”, este de părere psihoterapeutul Cristina Ion-Rădulescu.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Imagini dementiale cu Iulia Albu si cocosul ei la un eveniment de cinci stele de la Palatul Regal. Uite ce bijuterii a purtat inaripatul, cum il cheama si cat a costat animalul...

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Imagini de senzatie de la botezul nepoatei lui Traian Basescu. Uite cum a aratat tortul si cum a dansat fostul sef al statului cu fiica lui, Elena.

Budincă de spanac! Reţeta pentru un aperitiv delicios si super simplu de făcut

Pentru cei care urăsc astrologia! Cel mai sincer horoscop pe care l-aţi citit


DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
5 Filme de dragoste la care să vă uitați în 2022
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri