Casa Vernescu s-a imbracat in flori si culori! S-a lansat colectia Lashez de primavara-vara!


Intr-un decor unic, arcade din flori natural, podium tivit cu ghirlande de flori, s-a lansat colectia Lashez de primavara –vara, Candy, Flowers & Lashez. O explozie de culoare si veselie.

 

Modelele au defilat in tinute viu colorate, cu accesorii din flori naturale pe cap realizate de Dalmi si pantofi creati special de Mineli Boutique. Colectia Lashez de primavara – vara este realizata din material fluide, usoare, fine, propune rochii scurte cu imprimeuri florale sau moncromatice pastel, fuste ample, bluze cu taieturi simple, este vesela, plina de viata.
Gazda serii a fost actrita Gratiela Duban, care a defilat alaturi de modele prrofesioniste, aplaudata din sala de sotul ei Andrei, fiul Armin dar si de mama soacra. Evenimentul s-a incheiat cu un minirecital Xonia. Cântareata a purtat o rochie Lashez accesorizata cu flori naturale si ciorapi cu pietre semipretioase.
La eveniment au fost prezente: Rita Muresan si Florentina Opris imbracate in Lashez, vedetele Antena 3 si ele admiratoare ale brand-ului, Bianca Dragusanu si Vica Blochina insotite de micul cavaler Edan, Tania Budi, Ştefan Stan, Vierme si Hiena de la Animal X, Paula Chirila, Andrei Iordache. Seara s-a incheiat cu o petrecere.

Modelele au defilat in tinute viu colorate, cu accesorii din flori naturale pe cap realizate de Dalmi si pantofi creati special de Mineli Boutique. Colectia Lashez de primavara – vara este realizata din material fluide, usoare, fine, propune rochii scurte cu imprimeuri florale sau moncromatice pastel, fuste ample, bluze cu taieturi simple, este vesela, plina de viata.Gazda serii a fost actrita Gratiela Duban, care a defilat alaturi de modele prrofesioniste, aplaudata din sala de sotul ei Andrei, fiul Armin dar si de mama soacra. Evenimentul s-a incheiat cu un minirecital Xonia. Cântareata a purtat o rochie Lashez accesorizata cu flori naturale si ciorapi cu pietre semipretioase.La eveniment au fost prezente: Rita Muresan si Florentina Opris imbracate in Lashez, vedetele Antena 3 si ele admiratoare ale brand-ului, Bianca Dragusanu si Vica Blochina insotite de micul cavaler Edan, Tania Budi, Ştefan Stan, Vierme si Hiena de la Animal X, Paula Chirila, Andrei Iordache. Seara s-a incheiat cu o petrecere.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Relația Biancăi Comănici cu Livian a fost o minciună?! „N-au fost niciodată împreună”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri