Carmen Rădulescu a luat artiștii din România în vizor. Ce a spus solista despre Theo Rose, Andra și Delia: “La unele piese mie nu-mi transmite nimic.”

Carmen Rădulescu a luat artiștii din România în vizor. Ce a spus solista despre Theo Rose, Andra și Delia: “La unele piese mie nu-mi transmite nimic.”
Carmen Rădulescu a luat artiștii din România în vizor. Ce a spus solista despre Theo Rose, Andra și Delia: “La unele piese mie nu-mi transmite nimic.”

Carmen Rădulescu, mai sinceră ca niciodată cu privire la artiștii din țară.

Carmen Rădulescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, care a cunoscut succesul prin multă muncă și a devenit iubită de întreg publicul.

Care este părerea sinceră a lui Carmen Rădulescu despre Delia, Andra și Theo Rose

Citește și: Solista Carmen Rădulescu, mărturisiri neașteptate despre colega ei de generație, Loredana Groza. Ce s-a întâmplat în trecut între ele: “Nu mi-a plăcut nici când avea 16 ani, nici când apare acum.”

Andra
Andra[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cât de mult contează aspectul fizic pentru un artist? Carmen Rădulescu a vorbit despre schimbările pe care vrea să le facă în acest an: „Din spate e liceu și din față e muzeu.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Carmen Rădulescu a fost invitată în cadrul emisiunii Matinal pe Roți, loc în care a vorbit, printre altele, și despre artiștii zilelor noastre.

Astfel că acesta a spus tot ce gândește și a mai adăugat că unii dintre ei e posibil să cânte mai mult pentru bani, nu din pasiune. Solista a vorbit și despre 3 voci cunoscute din țară, Theo Rose, Delia și Andra, care reușesc mereu să umple sălile de spectacol.  „Îmi place foarte mult Andra, e multilateral talentată, poate să cânte orice. Ceea ce se spunea și despre mine.
Din partea feminină Andra îmi place”,
a spus Carmen Rădulescu, precizând că și Theo Rose se află printre preferatele ei.

Theo Rose
Theo Rose [Sursa foto: Facebook]

Carmen Rădulescu a vorbit și despre Delia și a ținut să adauge că este o artistă pe care o place, însă a simțit-o de foarte multe ori că uită să cânte cu emoție. Astfel, unele piese ale ei nu au reușit să îi transmită nimic. 

„(Delia) îmi place, dar nu atât de mult. Ea performează pe scenă, am simțit-o de foarte multe ori că nu simte ce cântă. Este genul de artist care tinde către perfecțiune, care vrea să n-aibă nici măcar o comă fals și atunci uită partea de emoție pe care trebuie să o transmită. Astea două trebuie îmbinate de fiecare dată pe scenă. Ea cântă foarte corect, dar la unele piese mie nu-mi transmite nimic”, a
afirmat Carmen Rădulescu.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Loredana Groza, criticată și ea de Carmen Rădulescu

Loredana Groza
Loredana Groza[Sursa foto: Facebook]

Carmen Rădulescu a vorbit despre o colegă de breaslă din Onești, Loredana Groza, pe care a reușit să o cunoască încă de la vârsta de 16 ani. Aceasta a ținut să spună că nu are o părere tocmai bună despre ea și a mai adăugat ce anume o deranjează la artistă.  „Nu-mi plac oamenii infatuați, nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat (…) Când eu veneam la Onești și cântam, ea venea și spunea: ”Sărutmâna’, mă lăsați și pe mine să cânt două piese?” Și acum nici bună ziua nu știe

să dea”, a afirmat solista de muzică ușoară.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Solista Carmen Rădulescu, mărturisiri neașteptate despre colega ei de generație, Loredana Groza. Ce s-a întâmplat în trecut între ele: “Nu mi-a plăcut nici când avea 16 ani, nici când apare acum.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Patrick vrea să intre într-o cunoaștere cu Teodora și renunță la orice fel de interacțiune cu Alexandra! Ce spune concurenta despre această situație: „Nu îmi inspiră încredere.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies