Carmen Negoita isi serbeaza azi ziua de nastere la London Fashion Week! Primul cadou: a aparut in Vogue Portugalia!


Carmen Negoita isi aniverseaza azi ziua de nastere in cel mai frumos mod cu putinta pentru un fashion blogger. Anume, in mijlocul unuia din cele mai importante evenimente de moda din lume.

 

Cunoscuta fashionista din Romania se afla zilele acestea la Londra, invitata sa asiste la prezentarile marilor case de moda international in cadrul London Fashion Week.
In capitala Marii Britanii Carmen s-a intalnit cu bloggeri din intreaga lume sositi sa isi elateze inclusiv vestimentatiile, care mai de care mai indraznete.
Ca si in cazul festivalurilor precedente la care a participat, la New York, Barcelona si Londra, Carmen s-a imbarcat in avion cu doua valize imense pline cu haine. Si-a construit astfel outfituri creative cu care si-a facut aparitia la show-urile de moda sau a realizat pictoriale in Londra.
Azi, cu ocazia zilei sale de nastere, a primit deja primul cadou: Vogue Portugalia a publicat o fotografie cu ea realizata la London Fashion Week, editorii laudand vestimentatia cu care s-a prezentat la un show de moda.
In luna februarie a acestui an, Carmen Negoita a participat pentru prima data la London Fashion Week, iar aparitiile sale vestimentare au fost remarcate si fotografiate de mari publicatii internationale. Carmen a fost intervievata si mentionata in Washington Post, Daily Mail, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Associated Press si Miami Herald.
In calitate de fashion blogger, Carmen Negoita publica pe blogul sau personal, www.carmennegoita.com, articole despre tendintele din moda, sfaturi despre cum sa accesorizezi corect tinutele, realizeaza sedinte foto tematice si vine cu noutati din industria fashion, redactand textile atat in romana, cat si in limba engleza pent cititorii sai de peste hotare.

Cunoscuta fashionista din Romania se afla zilele acestea la Londra, invitata sa asiste la prezentarile marilor case de moda international in cadrul London Fashion Week.

In capitala Marii Britanii Carmen s-a intalnit cu bloggeri din intreaga lume sositi sa isi elateze inclusiv vestimentatiile, care mai de care mai indraznete.Ca si in cazul festivalurilor precedente la care a participat, la New York, Barcelona si Londra, Carmen s-a imbarcat in avion cu doua valize imense pline cu haine. Si-a construit astfel outfituri creative cu care si-a facut aparitia la show-urile de moda sau a realizat pictoriale in Londra.Azi, cu ocazia zilei sale de nastere, a primit deja primul cadou: Vogue Portugalia a publicat o fotografie cu ea realizata la London Fashion Week, editorii laudand vestimentatia cu care s-a prezentat la un show de moda.In luna februarie a acestui an, Carmen Negoita a participat pentru prima data la London Fashion Week, iar aparitiile sale vestimentare au fost remarcate si fotografiate de mari publicatii internationale. Carmen a fost intervievata si mentionata in Washington Post, Daily Mail, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Associated Press si Miami Herald.In calitate de fashion blogger, Carmen Negoita publica pe blogul sau personal, www.carmennegoita.com, articole despre tendintele din moda, sfaturi despre cum sa accesorizezi corect tinutele, realizeaza sedinte foto tematice si vine cu noutati din industria fashion, redactand textile atat in romana, cat si in limba engleza pent cititorii sai de peste hotare.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Primele declarații ale Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”. „N-a fost așa...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri