Carmen Negoita a pozat alaturi de copiii sai purtand ii traditionale


Special pentru ziua de 1 decembrie, Carmen Negoita a realizat pentru blogul sau un pictorial cu totul special.

 

Fashion bloggerul apare alaturi de copiii sai purtand ii traditionale romanesti. Inedita sedinta foto a fost realizata la Palatul Mogosoaia.
“Copiii mei nu au inca inradacinata sarbatoarea de 1 decembrie, astfel ca am incercat sa le explic importanta si valoarea acestei aniversari. Cand le-am propus sa imbracam ii romanesti, prima reactia a fost ‘eu nu port asa ceva, pentru ca este costum popular’. Le-am explicat cum ia este mai mult decat o costumatie populara. Este o piesa vestimentara cu incarcatura istorica, dar si un item fashion, pe care adultii il includ din ce in ce mai des in tinutele lor de zi cu zi. Si de nu ar face acest lucru si copiii? In plus, ia romaneasca a fost sursa de inspiratie pentru mari designeri, precum Jean Paul Gaultier sau Yves Saint Laurent. Eu pot ia romaneasca de fiecare data cand am ocazia. Mai nou, o alta mare pasiune a mea o reprezinta sorturile populare, pe care le pun peste blugi sau orice fel de pantalon”, declara Carmen Negoita.

Fashion bloggerul apare alaturi de copiii sai purtand ii traditionale romanesti. Inedita sedinta foto a fost realizata la Palatul Mogosoaia.

Copiii mei nu au inca inradacinata sarbatoarea de 1 decembrie, astfel ca am incercat sa le explic importanta si valoarea acestei aniversari. Cand le-am propus sa imbracam ii romanesti, prima reactia a fost ‘eu nu port asa ceva, pentru ca este costum popular’. Le-am explicat cum ia este mai mult decat o costumatie populara. Este o piesa vestimentara cu incarcatura istorica, dar si un item fashion, pe care adultii il includ din ce in ce mai des in tinutele lor de zi cu zi. Si de nu ar face acest lucru si copiii? In plus, ia romaneasca a fost sursa de inspiratie pentru mari designeri, precum Jean Paul Gaultier sau Yves Saint Laurent. Eu pot ia romaneasca de fiecare data cand am ocazia. Mai nou, o alta mare pasiune a mea o reprezinta sorturile populare, pe care le pun peste blugi sau orice fel de pantalon”, declara Carmen Negoita.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri