Carmen Harra, predicții despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: „Să ne rugăm...”


Carmen Harra vorbește despre stadiul în care se află Benone Sinulescu. Când își va reveni renumitul artist?


In articol:

Carmen Harra, renumita prezicătoare din România și din afară, a reușit să atragă și să surprindă românii de pretutindeni cu previziunile sale celebre.

Carmen Harra a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu și despre șansele lui de vindecare. Aceasta are o convingere că lucrurile vor decurge bine și că celebrul artist va depăși acest impas.

Citeste si: Carmen Harra, predicții șocante pentru anul 2021: „Nenorocirea e că vin alte lucruri...”

„Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină.

Am un sentiment pozitiv. Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine.  Are puterea, dată fiind codificarea lui divină să treacă peste această încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, 3 luni…”, a mărturisit Carmen Harra pentru emisiunea televizată.

Primele mărturisiri ale soției lui Benone Sinulescu despre starea celebrului artist

Elena Sinulescu a lămurit publicul în ceea ce privește starea lui Benone Sinulescu, contrar acuzelor grave aduse de Ionuț Pavel, fostul impresar al îndrăgitului artist.

Soția lui Benone Sinulescu a confirmat, printr-o postare făcută pe Instagram, că afirmațiile declarete de Ionuț Pavel pentru presă sunt false.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu, 

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat

mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Citeste si: Carmen Harra, despre criza economică din România. Ce se va întâmpla în țara noastră?

Totuși, situația impune câteva precizări:  În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru  afecțiunea cronică constatată.  În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat.  Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.  În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate, false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”.  Se dovedește ca Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni si a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.  Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu", a  postat Elena Sinulescu pe Instagram.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Care sunt prețurile în stațiunea Mamaia. Cât plătesc turiștii pentru un șezlong și pentru mâncare

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri