Carmen Harra, declaratii socante despre Ileana Ciuculete: "Cand si-a schimbat data nasterii, si-a scurtat singura viata"


Carmen Harra, declaratii socante despre Ileana Ciuculete:

Carmen Harra sustine ca Ileana Ciuculete si-a scurtat singura viata si ca a luat hepatita C din spital.

Referitor la motivul morţii subite, cred că Ileana Ciuculete a luat acest virus al hepatitei C în organism chiar de la spital, la naşterea copiilor ei, din cauza seringilor şi acelor care pe atunci nu se sterilizau suficient şi se refoloseau. Acest virus rezistă foarte mult în organism fără să dea simptome, iar cei mai mulţi purtători nu au habar că sunt bolnavi de hepatita C. În SUA, cei mai supuşi acestui risc sunt cei născuţi între anii 1950 şi 1960, când a fost un vârf al natalităţii în America. Şi în România, toţi cei care s-au născut în acea perioadă este bine să meargă şi să-şi facă testul de hepatita C pentru a trata eventuala afecţiune. Dacă nu este tratată, hepatita C poate provoca moarte subită, aşa cum s-a întâmplat din păcate şi în cazul cântăreţei Ileana Ciuculete”, a declarat, pentru ziarulring.ro, Carmen Harra.


Abonează-te pe

Citește și:

Ileana Ciuculete arata, la 65 de ani, ca o doamna de 40! Iti dezvaluim secretele frumusetii ei!

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

Au existat semne, dar Ileana Ciuculete le-a ignorat! Uite care sunt simptomele hepatitei C!

Minerva despre karmele duse de zodii in viata: "Ileana Ciuculete a pierdut ultima lupta" – Multe zodii se afla in PERICOL

Ileana Ciuculete era credincioasa si tinea Posturile! Afla ce acte de caritate facea regretata cantareata de muzica populara

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities – 16 octombrie 2021. Cum au arătat concurentele în gala concept „Sport Couture”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri