Carmen, fiica lui Adrian Minune, a slăbit în timp record după naştere! Nu a avut niciodată silueta asta! E de nerecunoscut!

Carmen, fiica lui Adrian Minune, a slăbit în timp record după naştere! Nu a avut niciodată silueta asta! E de nerecunoscut!
Carmen, fiica lui Adrian Minune, a slăbit în timp record după naştere! Nu a avut niciodată silueta asta! E de nerecunoscut!

Carmen Minune a slăbit mult după naştere! Uite cum arată!

Karmen (21 de ani), fiica lui Adrian Minune, este o mămică modernă, sexy, care atrage toate privirile oriunde se duce. Ei bine, la fel a făcut şi recent, la botezul fetiţei designerului de lenjerie intimă Cristina Oae.

Naşii micuţei sunt chiar părinţii artistei, aşa că îndrăgita cântăreaţă şi soţul ei nu puteau lipsi sub nicio formă de la evenimentul fastuos de săptămâna trecută.

Ce a observat toată lumea, în primul rând, la frumoasa Karmen, a fost silueta. Solista a născut în urmă cu două luni o fetiţă absolut superbă şi sănătoasă şi a slăbit în timp record mai bine de zece kilograme.

Citeste si: Ce cadou a primit Adi Minune de ziua lui! Cântărețul a împlinit 45 de ani!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

La botez, protagonista noastră şi-a pus în valoare silueta perfectă cu o rochie scurtă şi o pereche de sandale simple, dar frumoase, care aparţin unui brand exclusivist.

Karmen este în culmea fericirii

Carmen Minune este mai fericită ca niciodată de când a devenit mamă, artista realizând că, de fapt, experiența maternității, cea prin care trece acum, este tot ce își putea dori de la viață.

Astfel, fericită din cale afară, Carmen Minune, ținând-o în brațe pe micuța ei fiică, a ajuns acasă, loc în care, deja, se făcuseră pregătiri cât se poate de serioase. Astfel, toată camera prea plină cu baloane în care culoarea predominantă era rozul, cu numele fetiței scris, Carmen Minune pare să fie cu adevărat fericită. ”Zilele mele au mai mult soare, viata mea a capatat sens. Scriu asta cu dureri in fiecare cm din corpul meu, doar zambetul ei imi da putere si as trece prin foc cu ochii inchisi din nou sa pot retrai prima intalnire cu ea.

Totul meu, fata mea. Wellcome home Baby Rossi”, a notat pe contul ei de socializare Carmen Minune.

Citeste si: Karmen foloseste cele mai simple trucuri de infrumusetare. Oricine si le poate permite

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum și-a dus Carmen Minune fetița acasă! Imagini de senzaţie din camera copilașului!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Karmen, fiica lui Adrian Minune, tinuta super tare la Teo Show! E frumoasa foc bruneta!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies