Carmen de la Sălciua, reacție după ce s-a aflat că se pregătește să devină mamă: „Da, este adevărat”


Artista își dorește extrem de mult să devină mamă și a vorbit cu fanii săi despre acest subiect sensibil pentru orice femeie. Ce spune despre acest moment.


In articol:

După ce a fost întrebată când va deveni mamă, Carmen de la Sălciua a decis să le spună tuturor ce părere are despre acest nou statut, dar și să le dea mai multe detalii din viața sa personală.

Chiar dacă mulți fani își doreau ca împăcarea cu fostul său soț, Culiță Sterp, să țină până la adânci bătrâneți, Carmen de la Sălciua i-a spus adio acum mai bine de o lună, iar o altă împăcare este exclusă. Însă visul artistei de a avea copii a rămas, iar zilele trecute a dezvăluit că ar vrea o familie frumoasă și unită.

„Sunt curioasă cum mă va schimba acest nou statut de mămică...atunci

când va fi să fie...îmi doresc o familie frumoasă și unită...iar copiii să fie doar sănătoși”, a fost replica cântăreței.

După ce acest răspuns i-a pus serios pe gânduri, fanii au continuat șirul întrebărilor și au chestionat-o cu privire la faptul dacă este adevărat că se pregătește să devină mamă. Dar, pentru că este singură în acest moment, vedeta amână momentul în care le va da fanilor vestea cea mare și așteaptă să găsească bărbatul potrivit pentru a fi tatăl copiilor săi.

Citeste si: Culiță Sterp, primele declarații despre despărțirea de Carmen de la Sălciua: „Am încercat de câteva ori să ne împăcăm”

„Da, este adevărat...! Că se zvonește!! Nu mă pregătesc să devin mămică! Din câte am înțeles, nu poți rămâne gravidă decât cu un bărbat... iar bărbați sunt din ce în ce mai puțini!”, a răspuns Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua, reacție după ce s-a aflat că se pregătește să devină mamă: „Da, este adevărat”
Carmen de la Sălciua, reacție după ce s-a aflat că se pregătește să devină mamă: „Da, este adevărat”

Citeste si: Ce a pățit Culiță Sterp în Canada, din cauza epidemiei de coronavirus!

Culiță Sterp, primele declarații despre despărțirea de Carmen de la Sălciua: „Am încercat de câteva ori să ne împăcăm”

Fanii celor doi au vrut să știe ce se întâmplă între ei în momentul de față și de ce s-a ajuns la despărțire după numai câteva luni.

Citeste si: Cu cine au petrecut Iancu și Culiță Sterp seara trecută? Nu o să-ți vină să crezi!

„Noi am încercat de câteva ori să ne împăcăm, dar nu a mers. Nu dau vina nici pe ea, nici pe mine, dar mereu apăreau discuții din trecut. Eu acum îi doresc multă sănătate și fericire și să își găsească un băiat așa cum caută ea. Adică, perfect!”, a fost răspunsul lui Culiță, lăsând de înțeles că nu mai era pe placul fostei soții.

„Din partea mea, am rămas prieteni și colegi. O să ne mai vedem și trebuie să dăm dovadă de respect și maturitate. Dacă nu s-a putut între noi, nu înseamnă că trebuie să fim dușmani”, a precizat Culița Sterp.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp, primele declarații despre despărțirea de Carmen de la Sălciua: „Am încercat de câteva ori să ne împăcăm”

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Culiță Sterp- mesaj de încurajare pentru fanii săi de pe Instagram. Ce frumos a vorbit! „Bogăția e trecătoare...”

Carmen de la Sălciua, pregătită să devină mamă: „Mă va schimba acest nou statut”

Cu cine au petrecut Iancu și Culiță Sterp seara trecută? Nu o să-ți vină să crezi!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de joi, 201 octombrie 2021, anuntul ANM: cer senin!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri