Carmen de la Sălciua, mesaj sfâşietor după despărţirea de Culiţă! "Se vor răci şi vor muri sentimentele"


Carmen de la Sălciua, mesaj sfâşietor după despărţirea de Culiţă! Artista a vorbit despre iubirea toxică!


In articol:

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au despărţit acum mai bine de două luni, dar motivele reale rămân un mister pentru toată lumea. De curând însă, frumoasa brunetă şi-a expus părerile despre minciuni şi despre iubirile toxice, iar fanii ei au tras imediat concluzia că se referă la povestea ei de dragoste cu solistul.

" În dragoste şi în război sunt permise multe şi, de asemenea, faci multe, însă când deja acea legătură îţi face rău, nu mai există infinit. Există o perioadă de timp, ceva temporar până când se vor răci şi vor muri sentimentele, şi atunci vei fi capabilă să pleci", a scris Carmen.

Mai departe, cântăreaţa a vorbit despre efectele devastatoare ale minciunilor într-un cuplu.

Citeste si: Carmen de la Sălciua a vorbit, pe șleau, despre iubit! ”Dacă fac a doua nuntă, vouă vă dau exclusivitatea”

Carmen de la Sălciua, mesaj sfâşietor după despărţirea de Culiţă! "Cât poate să dezamăgească contrariul? Cât poate să dezamăgească minciuna atunci când tu ai încredere în omul de lângă tine?"

" Minciuna transformă o relaţie.

Când doi oameni au intenţii serioase, idealuri comune, trebuie să îndepărteze acest defect şi ori de câte ori vor fi tentaţi să mintă, să se gândească doar că primul lucru care elimină încrederea este minciuna. Şi de la ea pornesc şi celelalte ramuri. Trăim într-o lume în care auzim minciuni zilnic...Şi atunci ne refugiem în povestea noastră de iubire unde e "cald şi bine". Cât poate să dezamăgească contrariul? Cât poate să dezamăgească minciuna atunci când tu ai încredere în omul de lângă tine? Când ţi se întâmplă asta, te afli într-o relaţie toxică!", este părerea vedetei.

Întrebată şi dacă îi este teamă de coronavirus, Carmen de la Sălciua a dat un răspuns profund, care i-a pus pe gânduri pe mulţi dintre admiratorii ei.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, pregătită să devină mamă: „Mă va schimba acest nou statut”

" Îmi este frică de Dumnezeu! Niciun virus nu poate să fie mai puternic decât EL! Rânduieşte să se întâmple toate astea pentru că viaţa noastră era lipsită cu totul de suflet şi de lucruri simple. Totul era mecanic, era o concurenţă acerbă între oameni pentru a avea...A trebuit să se instaleze această egalitate. Cine vrea să înţeleagă, înţelege. Cine nu, stă şi judecă", a mai scris artista


Abonează-te pe

Citește și:

Nici nu s-a despărțit bine de Culiță Sterp, că s-a și pozat sexy! Ce fotografii a pus Carmen de la Sălciua pe Instagram?

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Carmen de la Sălciua, reacție șocantă după despărțirea de Culiță Sterp: „Un nimeni...”

Culiță Sterp- mesaj de încurajare pentru fanii săi de pe Instagram. Ce frumos a vorbit! „Bogăția e trecătoare...”

Ce crede cu adevărat Carmen de la Sălciua despre Denisa Răducu: „Comportamentul ei...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri